Светослав Витков: Досега загрявах!

OFFNews 30 септември 2022 в 15:55 2686 3

Светльо Витков

Снимка Глас народен

Когато нещо не можеш да победиш, го узаконяваш, заяви Витков

Досега загрявах! Това каза председателят на ПП Глас Народен Светослав Витков пред симпатизанти в София.

„Не случайно Глас Народен не бе допусната да влезе в парламента! Не бяха мерцедеси от субсидии, зет на ген. Аспарухов… а се оказа, че клеветниците, предимно от ДБ -ДСБ и зелени, се оказаха женени за ген. Аспарухов и управляваха с БСП. Цирк! Не случайно бяха всички тези клевети… За да ме откажат и да приключи Глас Народен. По-издръжлив съм, по-упорит и по-търпелив от всичките “пишман” сериозни политици! Досега загрявах!“, заяви Витков. 

По думите му е необходимо постоянство. „Просто трябва постоянство! Налага се да гласувате за малка партия не веднъж, а колкото пъти е необходимо и във времето ще порасне“, обърна се той към симпатизантите.

В отговор на въпрос как ще бъде преборена корупцията, която задушава всичко читаво в България, Витков заяви, че корупцията се е зародила още в основата на изграждането на човешкото общество и тоталното й заклеймяване, означава признание, че не само никой не може да се пребори с нея, но и не иска.

„ПП Глас Народен предлагаме узаконяване на корупцията, чрез закон за лобизма! Когато нещо не можеш да победиш, го узаконяваш, но така пък тези, които са се хранели неофициално, ще загубят позиции и печалба. След като сме проамериканци, да вземем най-доброто от тях!“, каза Светослав Витков, а за ликвидирането на корупцията по висшите етажи на властта отсече, че това може да стане с „шут на стълбата, на която са покатерилите се на висшите етажи!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Парламентарни избори 2022 г.

Платена публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

3

Nikola Petrov

01.10 2022 в 18:59

Бахти долните лъжци! Целувай ти междукрайчието на Бриго, че ДБ се ожениха за него, а щерка му беше пиар в правителството на ПП, а не на Витков. Аре бегайте си в лево и си стойте там, безшумно!

1730

2

Ivan

01.10 2022 в 18:29

ЗагревА баце, докат броеше с мазни пръстчета държавната субсидийка! Да целуваш на ПР-ти междукрачието, а на тате и, Бригадир Аспарухов и създателите ти- линията, която ги разделя на две под кръста! Боклук!

1005

1

Antares

01.10 2022 в 07:50

От музикант, пеещ мръснишки песни се превърна в нелеп клоун...