Станишев: Борисов лъже за "Добър ден", смях се от сърце на изявлението му

Нели Чолашка 16 януари 2014 в 12:06 5514 13

Сергей Станишев, лидер на БСП.
Сергей Станишев, лидер на БСП.

"За г-н Борисов лъжите са като „Добър ден”. Чух изявлението му и се смях от сърце".

Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира изявлението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от тази сутрин, че Моника Йосифова, съпругата на Станишев, и ДПС го подслушват във връзка с публикация във вестник "Галерия".

"Аз познавам Моника много добре, мисля, че знам всичко за нея, много неща съм чувал – врели некипели, какви ли не, но за първи път чувам, че тя едва ли не е главен прокурор на републиката, която да определя кой да бъде слушан със СРС.

Това е пълен абсурд. Искам да припомня, че има факти, за които очаквам съдът да даде ясни отговори. Оказа се, че по време на г-н Борисов и г-н Цветанов масово и незаконно са подслушвани журналисти, политици и общественици, нещо, което те отричаха категорично. Да се обяснят в съда и той да се произнесе”, коментира Станишев. 

По повод обвинения на Георги Първанов, че държавата се управлява от Станишев и от Делян Пеевски, лидерът на БСП обяви: „Това е пълна спекулация. Държавата се управлява от правителството, оглавено от Пламен Орешарски, под контрол на парламента, който го е избра.

Политиката се прави на основата на програмата на правителството. Нещата се обсъждат между парламентарните групи”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews