Станев: Със сигурност няма да правим кабинет с БСП

OFFNews 26 август 2021 в 16:12 1851 1

Със сигурност няма да правим кабинет с БСП, това е ясно. Така коментира позицията на ИТН депутатът Филип Станев за това дали партията би подкрепила правителство на социалистите след връчването на мандата на БСП. 

Въпреки това Станев не отхвърли възможността за разговори с левицата.

"Спомняте си, че когато ние опитахме да съставим кабинет, ние поканихме на разговор БСП и те се отзоваха. Тоест в политическото общуване, освен всичко останало, има и известна доза дипломация. Едни разговори не биха нито навредили, нито биха променили по някакъв начин посоката на действие на ИТН", каза той.

На въпрос дали ИТН ще предложат свои експерти в правителство на БСП Станев заяви, че при положение, че от партията не биха подкрепили кабинета е "малко наивно".

"Има и други парламентарни групи. Ние сме само 65. Ако има някакъв кабинет, той няма да бъде с наше участие, но защо не се прегърнат някои други партии и да има кабинет", отбеляза още той. 

По думите му от гледна точка на ИТН се върви към нови парламентарни избори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

26.08 2021 в 18:20

Нещастник,както ивсички останали,начело с Продавача на мартеници....колкото повече избори,толкова повече от тия няма да остане нищо....и по-добре...пръдльовци...