Спецакция в сгради на бизнесмена Васил Божков

OFFNews 29 януари 2020 в 08:30 8861 2

Снимка Ирина Евгениева

Засилено полицейско присъствие има пред сградата на "Нове холдинг", която се намира на улица "Московска" в София, съобщи БНР.

Холдингът се свързва с бизнесмена Васил Божков.

Освен това се претърсва бивша резиденция в парк „Витоша“, за която също се смята, че е свързана с бизнесмена. Полиция е влязла и в офиса на Националната лотария на ул. "Фритьоф Нансен" в столицата.

Към момента няма информация каква е причината за претърсванията на полицията и прокуратурата. От МВР не потвърждават, но и не отричат информацията за полицейската акция.

Втора точка в дневния ред на програмата на парламента е проекта анти-Божков за промени в Закона за хазарта. Те са внесени от Валери Симеонов. С тях се забранява на частни компании да организират лотарийни игри. Проектозаконът се движи бързо по стандартите на българския парламент. Миналата седмица точката бе вкарана извънредно в дневния ред на комисията по финанси и за около 20 минути бе приета.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15614

2

OTBPAT

29.01 2020 в 09:43

Любопитно ми е дали е още в страната ☠

5784

1

Бабатунде

29.01 2020 в 09:32

Хахаха колко сте поръчковии ! А уж се водите различни ! Последният ви абзац лъха на платена статия, дано това правителство изчезно, но чак така да защитавате един мафиот ... ЖАЛКИ СТЕ ! :) !