Ексклузивно Министърът коригира заповедта: сертификатите за преболедували - за 1 година, документ ще се издава и след 1-ва доза

Софиянски: Ще ми се Петър Стоянов пак да е президент

ОFFNews Последна промяна на 29 март 2016 в 19:33 4030 16

Стефан Софиянски.

„Бих се радвал много, ако можем хората, които изнесохме прехода, нашето поколение отново да се обърне и да подкрепи Петър Стоянов да стане отново президент, защото той беше безспорно един добър президент. Като го видя следващия път, той ще се разсърди и ще ми каже: Защо не ме питаш, като казваш такива неща? Но пък аз съм свободен човек”, заяви пред bTV бившият кмет на столицата Стефан Софиянски.

Той е на мнение, че „Съюзът на свободните демократи” може да издигне Стоянов за президент, но първо трябва да се посъветва с него.

Софиянски също така смята, че КТБ можеше да бъде спасена от държавата

"Очевидно тази банка преплиташе много политически интереси и никой не погледна към нея от гледна точка на хората, които си бяха дали парите в нея", каза той.

Според него няма лошо да се взимат заеми, но да се влагат в нещо полезно, което ще произвежда още пари, вместо това ние ги прахосваме и ги губим.

Политикът бе на мнение, че откакто сме в ЕС, управлението не дава никакви резултати. За да се промени това, Софиянски предлага България да се раздели на 6 области с пряко избирани управители, които да разпределят и да поемат голяма част от държавния бюджет и същевременно да им се осигури рамка, в която могат да проявят инициативност и да развиват регионите си. 

Според него трябва да търсим обективен модел, в който голяма част от финансите, които се произвеждат в общините, да остават в общините. В предложението му броят на министерствата е фиксиран – 10.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.03 2016 в 21:46

Точно от оядени имаме нужда от съвети!

30.03 2016 в 15:00

Преход ли? Аааа, верно че така наричаха узаконяването на всички престъпници в десе и прекръщаването им на "бизнесмени" и "политици"...

30.03 2016 в 13:11

ЕДНО РЕДКО ЛАЙНО - СОФИЯНСКИ, НЕЩО СЕ Е ВЪЗБУДИЛ ПО ЕДНО ДРУГО СЪЩО РЕДКО ,МИРИЗЛИВО И ЗЛОВОННО ЛАЙНО пЕШО сТОЯНОВ. НЕ ВИЖДАМ ТУК НОВИНА, ИНТРИГА, СЕНЗАЦИЯ, МИСЪЛ, АНАЛИЗ, ТЕНДЕНЦИЯ...КЛОЗЕТНА ИСТОРИЯ ОТ ЗАДНИЯ ДВОР. ВСЕ ЕДНО КАЗАЛ ЧОВЕКА, ЧЕ ЯЛ ТУРШИЯ ОТ АЛАБАШ И ПРЪДНАЛ СТРАШНО. НЯМА АЖИОТАЖ, НЯМА И ЕПАТАЖ, НЯМА ДЕБОШ. КАКВО, ФЕНЕРСКИ ЛИ НЕ Е ГОТОВ С НОВА ЖАЛОСТИВА ИСТОРИЯ, ГЪЛЪБОВ ЛИ ЗАПЕЦНА ИЛИ ЗЕВЗЕКА ТОНИ ДОКТОР НЕ СИ Е ПРОЧЕЛ ВЕСТНИЦИТЕ, ЧЕ ЗАПЪЛНИХТЕ ДУПКАТА С ТОЗ СЪЛЗИВ, ФАЛШИВ И СОПОЛИВ ШМЕКЕР. ДРУГА РАБОТА Е, ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПЪК НА СВОЙ РЕД БИ ИСКАЛА ДА ВИДИ ТОЗИ СОПОЛИВ СЪЛЗЛИВЕЦ В ЗАТВОРА, АМА, КАКТО ПИСАХ - ТОВА Е ДРУГА РАБОТА.

30.03 2016 в 12:35

Софиянски: Ще ми се да лижа на Хуйло задника по-често.....

30.03 2016 в 04:00

Мангалестият кон беше първият неуверен предател. По негово време беше на мода Майкрософт и Бил Гейтс. След една среща на мангалестия кон с Бил Гейтс на форума в Давос, паднаха поредица от български заявки за патент, а жената на този плевньовски предтеча получи служба в ООН базирана в Швейцария да отговаря за международното патентно бюро. Въпреки тези геройства Плевньо остава ненадминат с технопарка си за трансфер (износ) на крадени технологии и наградите си за джебелци трансферирали крадени технологии в Гугъл.

30.03 2016 в 00:01

Петър Стоянов загуби изборите заради вадене на компромат. И освен това подкрепи Бареков. Преход? Кой преход?...Този от Живков към Пеевски или този от ДС към Доган, или пък този от БСП към Бокова...

29.03 2016 в 23:09

"Ще ми се Петър Стоянов пак да е президент"

.... и на мен ми се ще бай Тошо да се изправи от гроба и да изведе България към светли бъднини , ала ......

29.03 2016 в 22:18

Нагъл и нахален! Без чувство за отговорност!

29.03 2016 в 22:07

Изнесли прехода? Ха-ха! Прехода не са го изнесли защото още си стои вътре. Ако си бяха свършили работата както трябва, примерно да направят лустрация, сега нямаше да има такива проблеми със съдебната система. Най-много да са изнесли пари в джобовете. Петър Стоянов вече загуби едни избори и само глупав индивид като Софиянски не може да го разбере, същия който си направи умряла партия и отказваше да приеме че вече не става.