Слави Трифонов обяви втори кастинг за политици

OFFNews 27 април 2018 в 14:27 7376 0

Втори кастинг за политици обяви Слави Трифонов. 

На 13 и 14 май заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система, съобщи Трифонов в писмо до медиите. 

Публикуваме писмото на Трифонов без редакторска намеса: 

Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз поведох лични, индивидуални срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н. 

Истината е, че сред тези българи, с които се срещам и работя, сред тях има хора, които могат да бъдат далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт.

Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива.

Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система. 

Слави Трифонов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови