Слави Трифонов: Ех, ако не се казваше Кирил Петков, а Петър Илиев, как щяхте да го смачкате

Лидерът на "Има такъв народ" обвини "Продължаваме промяната", че са откраднали изборите

Ружа Райчева 27 ноември 2022 в 08:55 8557 6

Слави Трифонов

Снимка БТА/Христо Касабов

Слави Трифонов

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обвини "Продължаваме промяната", че са "откраднали изборите" и подкрепи твърдението си с видео на изказване на лидера на парламентарната група на БСП Георги Свиленски.

Думите на Свилнески са част от дългите дебати за промените в Изборния кодекс, предложени от БСП. Свиленски твърди, че Кирил Петков е отишъл при него и му е казал: "Оттеглете закона и ще ви дам кодовете на машините."

"Това изглежда като някакъв майтап, но всъщност е изключително скандално. Защото бившият премиер е предложил на практика престъпна сделка - да позволи на БСП да манипулират машините, ако се откажат от хартиените бюлетини. Склонен съм да вярвам, че Кирил Петков наистина е казал това", пише Слави Трифонов.

По думите му това е грандиозен скандал, защото Кирил Петков, "Продължаваме промяната" и "Демократична България" са манипулирали резултатите от изборите чрез машинния вот.

"Не го казвам аз, казват го депутати от БСП, които само допреди няколко месеца за Кирил Петков бяха "почтени" и той искаше да продължи да управлява с тях, защото са "почтени". Е, Кириле, щом са почтени, може да им вярваме на това, което казват. Нали така?", пита реторично той. 

"Ех, ако не се казваше Кирил Петков, а Петър Илиев, как щяхте да го смачкате", пише още Слави Трифонов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-480

7

Октим

27.11 2022 в 13:29

Тоя плешив селяндур ще беснее и в гроба си, че не можа да се докаже ДОРИ И НА българската политическа сцена, а си остана посредственото чалгаджийче, символ на простащината и долнопробието в страната! Сега ще има да оплюва целия свят, докато накрая се задави ...

5827

5

pisnamiotmutri

27.11 2022 в 12:44

Кой беше този? А, да! Онзи ориенталски шут, който веднъж не спомена ГЕРБ и ДПС, а само атакува с лъжи и внушения тяхната опозиция. Чегъртача на Ахмед.

Прави се на неразбрал за да прокарва лишени от логика твърдения с единствена цел колкото може да отказва хора от гласуване и да сваля доверие в неудобните за шефа с феса.

12135

4

borisboris

27.11 2022 в 12:29

Още ли се гърчи този плазмодий, няма ли кой да му помогне...

8053

2

DARTH VADER

27.11 2022 в 11:02

ГОЛЯМ ГЛАД ГО ГОНИ ВЕЧЕ ПРИЯТЕЛЯ НА БОРЦИТЕ,СХЕМИТЕ ИЗСТИНАХА...

ЦЯЛ ЖИВОТ ЦЕЛУВАШЕ ЗАДНИКА НА МУЛТИГРУП ЗА МНОГО ПАРИ,СЕГА ОЩЕ ГО ЦЕЛУВА,НО ВЕЧЕ ПО ЛЮБОВ...

ПЛАЩА ГЛОБИ И ВСЕ ПАК НЕ ПОДАВА ДЕКЛАРАЦИЯ-ЗАЩО ЛИ...

1035

1

Niko Kolev

27.11 2022 в 09:43

Тоя се нареди до най-позорните имена в политиката. Не че е блестял с интелект, но всичко лъсна с влизането му в политиката.
 
X

Да помогнем на украинските деца!