Слави Трифонов: Борисов е лъжец. Казах му, че ще го осъдя

OFFNews 28 юни 2018 в 15:05 19163 6

Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов нападна остро премиера Бойко Борисов във фейсбук профила си.

Той обяви, че преди време премиерът в един глас с жълти медии е твърдял, че Трифонов имал градинка пред Японския хотел в София и спрял да разпространява лъжата едва след като Слави не го заплашил от тв екрана, че ще го осъди.

"Той е лъжец", обяви категорично тв водещият и добави, че фалшиви новини ще има докато има фалшиви медии и фалшиви политици.

Ето и целия статус на Слави Трифонов:

С огромен интерес наблюдавам очарователната сага за „острова, който е собственост” на Бойко Борисов и незнайно защо в съзнанието ми напират спомени. Същият този Бойко Борисов, който възропта срещу някакъв маргинален сайт, написал, че има остров, същият този Бойко Борисов, заедно с подобни жълти медии, твърдеше, че аз имам градинка пред Японския хотел в София. И то дълго време, докато аз от телевизионния екран не му казах, че ако продължава да твърди подобни глупости, нищо че е министър-председател, ще го осъдя. Защото е лъжец. Сега го боли. Когато става дума за самия него – го боли. Защото той нямал остров. По-странното е, че и медиите ги боли. Ето - Нова Телевизия свалиха предаването на Милен Цветков, а “24 часа” се хвърлиха като Матросов на амбразурата да защитават горкия Бойко Борисов, който няма дори един остров.

Всъщност, градинката се превърна в остров, а фалшиви новини ще има, докато има фалшиви медии и фалшиви политици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7568

6

Tabadatko

29.06 2018 в 01:03

Слави шоу програма бързо забрави, как излъга около своя псевдо-референдум, че ще ни покаже клипче с изборна манипулация. После трябваше да се обяснява, че бързал да го пусне на своята аудитория и че всъщност то не било от български избори.
Освен това и с въпроса за мажоритарният вот подвеждаше, като лъжеше, че ще е като с Франция. Тогава не се ли оказа, че само думата мажоритарен ще е сходна?
Плешивеца иска да мъти водата.

6025

5

stigabe

28.06 2018 в 21:22

А някой помни ли кой събори банковата система и бяхме на купони и хляба даже през годините 90г и 96г Жан Виденовата зима?!?!Някои окончателно забравиха тези год.А помните ли другари като работихме на Бкп напълно безплатно преди 90г?!?!Само облагодетелстваните от режима на Бкп/Кпсс със сигурност и не помнят, че им работихме Ленински събптници и дето не валяло дъжд през лятото - За сушата!!!!!!Та и Слави е така!!!

6025

3

stigabe

28.06 2018 в 17:57

Това е моделът на Бкп/Бсп!Винаги с лъжи и заплахи да държат властта или по този начин да "" вземат"" властта!А Слафчо е едър мошеник, но си е Бареков-2!!!

5997

2

Юнак Гюро

28.06 2018 в 16:55

Следя off news до голяма степен заради нетърпимоста към фалша и лицемерието и недоумявам, че дават трибуна, на за пръв път, на най-фалшивия "герой" на прехода. Смятам, че аудиторията Ви е достатъчно интелигентна да съобразява елементарни неща и без празнодумието на Слави...или става въпрос за пари!?

17156

1

aviatora

28.06 2018 в 16:07

Тази лъжа с отровчето е сто процентово сътворение от Цв. Цв. с цел поредната манипулация, както обича да казва Буда Бар "видите ли", поредната лъжа сътворена, за да ме съсипе" . ПАРОДИЯ на вкопчили се във властта разбойници, а РБ е потъващ остров от картата на света!!!