Слави разгневен от ротационното правителство: Отвратен съм!

OFFNews 22 май 2023 в 18:01 5823 15

Трифонов

Снимка БГНЕС

Слави Трифонов

Малко след като стана ясно, че кабинет ще има, той е между вече бившите врагове ГЕРБ и "Продължаваме промяната" и че България ще се управлява на ротационен принцип, лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов написа във фейсбук, че е отвратен от случващото се. Ден по-рано той обяви, че няма да участва в правителство на ГЕРБ с първия мандат и се оплака, че никой не зачита партията му при воденето на разговори, въпреки че по думите на Делян Добрев ИТН трябваше да получи две министерства. В совалките през изминалите дни номинираната за премиер Мария Габриел и шефът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова бяха чести гости в стаите на ИТН и ДПС в парламента.  

Ето какво написа Слави Трифонов: 

"Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото. Когато политиците атакуват свободата на словото, един редактор казва: “Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните”. Та и аз, и моите колеги, сме така. Като казвам “моите колеги”, имам предвид “Има такъв народ”. Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните.

Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо. Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип. Целия бранд “Продължаваме промяната”, казвам бранд, защото те така обичат да се изразяват, та целия бранд “Продължаваме промяната” беше изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов. Цялата им риторика в продължение на година и половина изглежда така: Цитирам Кирил Петков: “Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде”.

Е, явно ще се завърне и ще продължи.

Друг цитат на Кирил Петков: “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките”.

Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката.

Ще ви цитирам какво казва и Асен Василев на трети май тази година: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е приятел!”.

Асене, Асене, Асенеее...не те опази Господ. Бойко Борисов не само ще ти е приятел, ами ще ти е и началник.

А ето какво казва пък Бойко Борисов за Асен Василев: “Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже “добър ден”, може спокойно да си пуснете лампата”. Бойко, пусни си лампата!

Мога да цитирам до утре сутринта изречения на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов все в тоя дух. Те говореха така до снощи. Но тази сутрин слънцето ги озари със своите лъчи и те вече мислят по друг начин.

Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

15

6екеr4о

25.05 2023 в 12:31

Чудничко що ли му обръщаме внимание на селския чалгар, дето с години е флагман на опростачването в държавата!?

Повечето имена в проекто правителството са ми напълно непознати, но самият факт, че Тодор Тагарев ще бъде военен министър и много обнадеждаващ. Имам чувството, че той мрази педеРацията повече от дядо, чиято бабичка е била изнасилена от съвеЦки военни!?

723

14

user4eto

23.05 2023 в 10:34

И аз съм отвратен от тебе славуне, ама не ти пука нали?

22547

13

dolivo

23.05 2023 в 07:34

Чудесен атестат, че може би е добре за България какво се случва.

9347

12

Анализи

23.05 2023 в 00:26

Намерил кой да се отвращава, ама от долнопробната чалга не се отвращава.

10298

11

AntiZ

22.05 2023 в 23:53

Спиртосан, плюенето е за примати като каскет и тиква. Между нормални хора се води диалог. Няма как да ме разбереш и не ти се сърдя.

2073

9

Johnny B Goode

22.05 2023 в 20:56

На Славчо ГЕРБ онзи ден му предложили само министерството на изчегъртването, затова не станала заверата с първия мандат. И затова сега е толкова отвратен.

https://www.segabg.com/touche/tush-05-19-2023

865

8

Constanza

22.05 2023 в 19:58

Mateevk, то и шоуто му не става.

1000

7

PaulPierce

22.05 2023 в 19:20

Ясно, че Слави иска хаос и служебни руски правителства, как да не е отвратен :)

1000

6

дядо Санко

22.05 2023 в 19:16

Щом Славча е отвратен, значи кабинетът ще е читав и полезен за демутрификация на всичките власти и за България.