Ексклузивно Вървим към избори: Габриел отхвърли меморандума на ПП-ДБ и ги обвини в политическа търговия

Скандал в парламента, заседанието приключи

OFFNews 07 октомври 2016 в 11:27 11111 16

Скандирания и безредици в пленарна зала сложиха край на заседанието днес. 

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев прекрати заседанието, след декларация на БСП и последвало изказване на депутата от ГЕРБ Георги Георгиев. То доведе до възгласи "оставка" от БСП. Депутати от партията издигнаха и плакат „Те поГЕРБаха България“. 

Не позволявайте това управление да продължава да отнема достойноството ни и да заличава нашата националност. Българи, каквито и да сте - червени, сини или неутрални, дошъл е моментът да бъдем българи, не давайте България, каза Нинова. „Г-н Премиер, кои чужди държави ви наложиха Кристалина Георгиева и откога чужди държави с писма определят решенията на България. Защо други уважаващи себе си и народите си премиери не смениха кандидатите си“, попита Нинова. Ако основанието за оттеглянето, е комунистическо минало, вие г-н Борисов на какво основание управлявате държавата? На какво основание, ако комунистическото минало е важно, издигате друг човек с комунистическо минало - Кристалина Георгиева? На какво основание издигате за президент бивш партиен секретар на БКП?“, попита още Нинова. По думите ѝ първо падение на едно човешко достойнство е да се отречеш от миналото си. Тя припомни, че две седмици от „БСП лява България“ са изнесли инфорамция, че правителството готви трайно заселване на бежанци, за да решава демографския проблем“, коментира Нинова. „Хайде сега да видим кой лъже“, заяви Нинова. По думите ѝ на закрито заседание правителството на Бойко Борисов приема постановление, в което пише, че кметът на общината организира приемането и жилищното приемане на чужденеца и неговото семейство“, заяви Нинова, цитирана от Фокус. 

Откакто г-жа Нинова е председател на партията, БСП всеки ден казва по една лъжа, обяви след края на заседанието зам-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева. По думите ѝ след провала им на снощния протест пред Министерски съвет, от БСП са решили, че парламентарната трибуна е мястото, където могат да рекламират своите тези. 

Наистина съм изумен, че колегите от опозицията се лишават от правото си на парламентарен контрол, коментира Главчев, който изпълнява функциите на председател на НС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

14

Red or Dead

07.10 2016 в 16:35

“““““““......Рейтингът ти не работи........“““““


гами..сета....стархидия су;).....

Всъщност удобен момент да ти разкажа за РЕЙТИНГОВАТА САГА....свързана с топвръзкаря на сайта....и най-вероятно изпълняващ охранителна дейност в офиса им...да бе, как позна.....точно за пуделчук иде реч;).....значи след като ЗДРАВИТЕ и ПРОГРЕСИВНИ сили във Форума разкриха лицемерната същност на 'чесън'......и го навряха на кучето в ауспуха, Йончев решиха да го играе “добрия самарянин“, но само в часта за спасение на “умните...красивите...интелигентните“....

Върна на всите “умни..красиви....“ точките които заслужено и по правилник си получиха.......и въведе системата “аз не съм робот“......но както се сещаш това не повлия на чесновия рейтинг:)))))...просто Богът на ПРОГРЕСИВНИТЕ сили...забавя, НО не забравя, пуделчук по всички правила на сайта би трябвало да е ИСТОРИЯ, но според мен унижението на “коментарите с бурка“ е прекрасен флашмоб, точно в стилистика на Ивет ремуваща се правилно;)

-9603

11

spirit оригиналът

07.10 2016 в 14:37

надраната плоча за „мрачното комунистическо минало“. И безкрайния набор от гадости – от „путинска подлога“ до „червена кучка“ (няма да изброявам – не е вярно, че хартията понася всичко). И цял насапунисан сериал от мерзости – доносничеството на онзи гнусотник беснеещ, Евгений Михайлов; опорните точки (псувни, казано ясно) от кабинета на стрина им Кристалина, избликнали най-естествено в помиярщините на МИтоди Андреев; наглият натиск на хаджи Иванчо Кръстевич ефенди – този зъл гений, този велзевул на българския преход, който някога предаде и продаде д-р Желю Желев, организира предварителни избори в СДС и ни натресе Петърчо Стоянов. И най-долнопробно лайкейство, най-гнусав слугинаж, най-срамотно продажничество и сделкаджийство. Колко трябва да мразиш собствената си държава, за да я продадеш като амбулантен търговец и така да си купиш, да си осигуриш битието на ординарец на световната подлост?!

-9603

10

spirit оригиналът

07.10 2016 в 14:36

момента (четвъртък, 9 сутринта) е така.
Според детайлния анализ на агенция Ройтерс („Абе, не`ква си агенция!“, би казало вънкашното министърче) Ирина Бокова, предадена и продадена от собствената си държава, е втора. Кристалина Георгиева, единствената, суперсвръхуникалната кандидатура, натрапена в последната минута от една банда подлеци, е на девето място от десет възможни. Това е резултатът от мръсната игра на тази банда, която напъна всичките си безмозъчни, но добре платени танкове, за да унизи България, да я превърне в посмешище и да я хвърли за присмех. Заради тези мерзавци България изгуби невероятен шанс, който се случва веднъж на хиляда години. И този шанс се нарича Ирина.

Ликувайте, истеричави слуги

автори на публични доноси, мръсни интриги и всякакви соросоидални подмолности! Плетете сонетни венци в чест на двете ви стрини – Кристалина и Меркелина! Целувайте им алчните ръчици, и краката на Световната банка, и задника на дедо ви Сорос! И не забравяйте да си приберете хонорарите