Симеонов и Бинев ще се борят за три мандата в Европарламента

OFFNews 30 януари 2014 в 12:02 2676 6

Слави Бинев и Валери Симеонов.

Патриотичният съюз около „Национален фронт за спасение на България”  (НФСБ) ще се яви на изборите за Европейски парламент с листата на НФСБ и ще се бори за три мандата.

Това обявиха лидерите на партиите в съюза, които се събраха днес, за да сформират обединен национален предизборен щаб в София.

В съюза в момента са НФСБ на Валери Симеонов, ГОРД на Слави Бинев, "Целокупна България", ВМРО-НИЕ и "Средна европейска класа".

„Това е обединение на патриотични формации и личности, които са се обединили в името на своята родина и са поставили националните интереси над своите.

Нашето обединение се явява на изборите с листата на НФСБ. Няма да има коалиция. В листата ще участват представители от всички партии, които са се обединили около нас. Поставяме си за цел три мандата.

Обявяваме нашия предизборен щаб на бул. „Васил Левски” 94", обяви Валери Симеонов.

Председател на щаба ще бъде Данчо Хаджиев он НФСБ, а слоганът на кампанията ще бъде „Гласът на българските патриоти в Европа”.

Симеонов уточни, че най-големият противник на НФСБ е етническата ДПС и "етническото отроче" на Касим Дал, защото защитават турски интереси, не български.

„Всички други партии, към които имаме неприязън, нареждаме след тях. Ние сме и против Станишев, и против Борисов", уночни лидерът на НФСБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови