Сидеров иска незабавно свикване на Коалиционния съвет и оставка на Симеонов

OFFNews 22 октомври 2018 в 14:27 4918 1

Сидеров иска незабавно свикване на Коалиционния съвет и оставка на Симеонов

Настоявам за незабавно свикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до края на деня, на който да бъде разгледан въпросът с недопустимото поведение на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер. Това се посочва в отворено писмо на лидера на ПП АТАКА Волен Сидеров до коалиционните му партньори, съобщават от пресцентъра на ПП АТАКА.

„В 21 век физическото отсъствие на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да участва в Коалиционния съвет, макар и от разстояние“, пише още лидерът на ПП АТАКА.

По-рано днес Валери Симеонов обяви, че няма намерение да подава оставка. Той заяви, че ако такава му бъде поискана от премиера Борисов и лидерите на ВМРО и "Атака", той е готов да я подаде:

„Става въпрос за мнението основно на трима души – Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров. Когато те поискат оставката ми, аз ще я подам по политически причини”, подчерта той.

Днес пред сградата на Министерския съвет в София се провежда протест, с който майки на деца с увреждания искат оставката на Симеонов. Поводът е неговото изказване за това, че някои от майките са "кресливи", а децата им - "уж болни".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

22.10 2018 в 15:41

Ма ква остаФка, бе Болене.. Ний тая власт за кво с дупе я взехме.. На и Домус Ага е веч зад мене.. На циркаджия са прайх УЖ приватизацията да му я гътна.. А сега той зад мен кат най-, баш- и т.н. УЖ вицепремиерин го виж как застава.. Пък и граничарчетата.. Ако дам остаФка н друг хотел ша ги пратят.. Пък тамън и самосвал-таксито пак си пуснах .. Онуй дет отдолу навляците, а отгоре - малци чакъл УЖ за хътя... Пък ит остаФка.. Па си виж де са Янка Магистралната, Радка Длибоката, Пепи Белото, Икономиката Глупако и сие коалиционни партенки на Баце.. Изпод опашката на коня съзерцават парламенто.. А почакай още малце.. арем до стълбичките да успейм да са доберем при следващи УЖ избори..