Сидеров: Евразийският проект е проектът на бъдещето

OFFNews 19 юли 2014 в 14:44 14310 34

Волен Сидеров

Евразийският проект е проектът на бъдещето.

Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в интервю за "Дарик радио" в отговор на въпрос би ли променил отношението си към Русия след инцидента със сваления самолет в Донецк.

"Напротив, отношението ми няма да се промени. 110% съм убеден, че това е провокация, разработена от американските ченгета, коментира националистът. - Ще ви кажа и научна логика. Два дни преди катастрофата Путин съобщи в Бразилия идеята държавите от БРИКС (Бразилия, Индия, Русия, Китай) освен в икономически съюз да влязат и във валутен съюз. Два дни по-късно е свален самолетът."

"Това вече е правено с огромни терористични актове, които се приписват бързо някому, а последващите доказателства говорят друго", допълни Сидеров.

"Има данни, че малайзийският самолет е отклонен от курса от украинските въздушни власти. Има данни, че този самолет е бил подобен като мащаб и показатели със самолета на Путин, който лети горе-долу по същото време, даже са се разминали над Полша двата самолета за кратко. Въобще има доста подозрения, че може би мишената е била самолетът на Путин. Другото подозрение е, че това е направено нарочно, за да бъде обвинена Русия", допълни той.

Вчера бе съобщено, че по данни на американското разузнаване самолетът е свален с ракета от проруските сепаратисти в Източна Украйна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!