СДС: Управлява ни двойна коалиция, водена от БСП. ПП се страхува да се протипостави на Нинова

OFFNews 07 юни 2022 в 13:28 1749 2

СДС

Снимка Архив

България се управлява не от четворна, а от двойна коалиция, водена от БСП.

Това се казва в позиция на Съюза на демократичните сили. 

Две руски провокации белязаха последните дни. Искането на Лавров да прелети над въздушното ни пространство, въпреки че е в списъка със санкционирани лица от ЕС, и заплахата на Рогозин с ракети „Сармат“. На този фон поисканите за пореден път от украинската страна оръжия от нашата държава, разкриха ясно кой всъщност управлява България, заявяват от СДС. 

В текста се казва още: 

Корнелия Нинова яростно се възпротиви на това и беше категорично против. Сякаш в България няма Народно събрание, Министерски съвет, а само БСП, наследница на БКП, която има цялата власт, а Нинова е абсолютен самодържец. Страхът на уж водещата партия „Продължаваме промяната“ да се противопостави на Нинова, издава истинската им цел – да се задържат на власт на всяка цена, колкото е възможно по-дълго. А къде отидоха заявените твърди пронатовски и проевропейски позиции, къде потъна „опълчването“ на Русия от Кирил Петков и Асен Василев? Защо допускат лидерът на БСП да ги командва и да се налага? Нима повече от 30 години след падането на комунистите отново те ни управляват и задават посоката?! Това ли е обещаната „промяна“?! Въпроси, на които ПП трябва да дадат категоричен отговор.

Стана ясно, че коалицията всъщност е двойна, а не четворна, и водещата сила е БСП. Другите двама партньори (ДБ и ИТН) играят поддържаща роля и стоят в титанично раздвоение – пронатовци и проевропейци, но в коалиция с БСП, която не разрешава да помогнем с оръжия на Украйна.

България не бива да се превръща в държава-оксиморон, в която да ни управляват путинисти-проевропейци!

А на путинофилите у нас трябва да им е ясно, че ракетите „Сармат“ нямат система за разпознаване на тези, които подкрепят режима в Кремъл. Заплахата важи за всички и любовта им към Путин няма да ги спаси. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

2

случайно прочетох

07.06 2022 в 18:25

Тоя пък, откъде изпълзя? И не е ли вобща листа с мутрокомунист?

1900

1

rincewind

07.06 2022 в 17:02

Ем прав е, лошото, че е идиот и той. Заслужихме си го. Единствената комунистическа страна без лустрация. После ми казвате да гасувам . И за кой? То има пет БКП-та в парламата
 
X

Да помогнем на украинските деца!