Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Русия търси ''истински мъже'' за армията

OFFNews 23 април 2023 в 19:00 3387 5

Снимка Pixabay

Снимката е илюстративна

Русия апелира към "мъжествеността" на потенциалните новобранци, търсейки доброволци за армията, предаде ДПА, като се позова на днешния редовен информационен пост в "Туитър" на британското министерство на отбраната.

Министерството на отбраната на Русия рекламира търсенето на доброволци с масова кампания в социалните мрежи, както и на билбордове и по руската телевизия, се казва в него.

Според съобщението новите реклами апелират към "мъжката гордост" на потенциалните новобранци и към "истинските мъже". В рекламите се изтъква и финансовата полза от вербуването за армията.

Британското министерство на отбраната смята, че кампанията е опит за "отлагане на всяка нова, открита задължителна мобилизация за възможно най-дълго време, за да се сведе до минимум вътрешното недоволство".

От началото на руската война на агресия срещу Украйна министерството на отбраната на Великобритания публикува ежедневно актуална информация за хода на войната, базирана на разузнавателни данни.

Това е начин британското правителство да се противопостави на руските твърдения и да държи съюзниците в течение за хода на военните действия. Москва от друга страна обвинява Лондон в целенасочена кампания за дезинформация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1650

5

ob1

23.04 2023 в 21:52

Щом търсят истински мъже, значи може би ще си признаят какво има сега в армията им. Доста клипове имаше вече, та сме наясно каква педерастия цари в магучаята :)

9347

4

Анализи

23.04 2023 в 21:22

Едва ли някой вярва на путиновците. Стигнаха дотам, че всичко казано от тях се приема с насмешка. Приказката за лъжливото овчарче страшно им приляга.

865

3

Constanza

23.04 2023 в 21:07

Любопитно ми е колцина ще се вържат.

345

2

Джендо Джедев

23.04 2023 в 19:50

Ей ся, само да поизтрезнеят! :D

22548

1

dolivo

23.04 2023 в 19:11

На снимката, истинските мъже навирили зурлички.

А всъщност, с рази реклама на финансовия аспект, като ***** си продават физиката на апаратчиците, да им я мята срещу амбразурите.

Защо? На всички им е ясно, че страната отива нах@й. На всички им е ясно кой се обогатява от бюджетите. На всички им е ясно, че друга перспектива освен държавна служба няма в рази страна. На всички им е ясно, че биха се махнали, ако имаха възможност и завиждат на всеки вече успял да се махне.

Останалите? Редовна алкохолна анестезия.
 
X

Да помогнем на украинските деца!