Quantcast

Румен Петков: Орешарски, отсъствай повече и по-често

OFFNews Последна промяна на 19 май 2014 в 16:02 2887 1

"Орешарски, отсъствай повече и по-често. Хората се чувстват добре от твоите отсъствия." Това призова Румен Петков премиера.

"Вчера бях на едно място, изпълнено със скръб и почит, и благоговение. Преклонението пред великия българин, големия шампион Янчо Патриков.

Ти, Орешарски, си бил народен представител и от Бургас. И си търсил този човек за подкрепа и за съдействие. Или ние сме го търсили да ти помага и да ти съдейства. Бях се притеснил, че в теб може да проговори човещината и да напишеш съболезнователен адрес или да се явиш и да се поклониш пред големия Янчо. А с това щеше да омерзиш духа му. Ти най-после направи една вярна стъпка като премиер – не дойде да омърсиш тленните му останки с присъствието си. Същото нещо направи и министърът на спорта – един евентуален неин съболезнователен адрес и още по-лошо – присъствие, щеше да бъде скандално. Но пък така и двамата показахте какво е истинското ви отношение към големите, към истинските, мъже на България и към българския спорт", написа Петков в послание към Орешарски, изпратено до медиите.

Бившият вътрешен министър попита задочно премиера колко струват изнесените заседания на кабинета.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.05 2014 в 20:36

Напоследък е уникален ! Толкова е точен в мислите и приказките си ! Пропуска една подробност, ние нямаме премиер !