''Развитие за Пазарджик'' издига кандидат за кмет на общината

Диана Варникова 10 август 2023 в 14:05 3180 0

Снимка OFFNews/Диана Варникова

Гражданско сдружение "Развитие за Пазарджик" заяви участие в местните избори на 29 октомври 2023 г. и ще издигне кандидат за кмет на общината, кандидати за кметове на населените места - 31 на брой, както и листа с избраници за общински съветници.

По-известните имена, които са в сдружението, са собственикът на кабелната телевизия "Телекабел" Ангел Василев, Евтим Янев, местен предприемач, председател на областното представителство на Камарата на строителите и общински съветник.

Сдружението излезе с декларация, в която са заложени основните акценти – да се промени наложения непрозрачен модел на управление на община Пазарджик, да се предприемат мерки за предотвратяване на възможностите кметът еднолично да взема решения.

Предстои да бъдат направени номинации на кандидати за кмет на Пазарджик и на населените места в общината, като от "Развитие за Пазарджик" ще разчитат на изявени личности и почтени хора, заявиха от сдружението.

Номинираните ще имат възможност да запознаят жителите на областния град със своята визия за неговото развитие. Едва след това най-добрият от тях ще бъде предложен за кандидат за кмет на община Пазарджик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки