Рашков: Джипът на Горанов не е нов. Регистриран е преди да бъде произведен

Ружа Райчева 19 януари 2022 в 17:45 21566 4

Снимка Ружа Райчева / OFFNews

Съвсем не е така просто, както се опитаха някои да представят случая с джипа, с който Владислав Горанов се опита да напусне страната през "Калотина". Тази кола е издирвана от „Интерпол“ по искане на Русия и съвсем не е така нова, както твърдеше той и както твърдеше собственикът на фирмата. Няма да споменавам имена.

Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков в парламента след като представи приоритетите на новото ръководство на МВР по време на първото заседание на Комисията по вътрешен ред и сигурност в НС.

"Главна дирекция „Национална полиция“ работи по разследването и вече са установени странни факти. Например: засега данните са, че колата е произведена август 2018 г., а регистрацията ѝ е на 1 януари 2018 г. Помислете малко", каза Рашков.

В момента правим проверка на граничните полицаи, ако постъпят данни за нарушения, ще вземем мерки, добави вътрешният министър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

4

pisnamiotmutri

19.01 2022 в 20:56

Бивш финансов министър кара крадена кола какво толкова? Той е над закона само губим време с него. Да ходи да се наслаждава на парите в офшорки, офиси за милиони взе нека се забавлява.