Рашидов: Никога Графа не е бил толкова хубав, протестът срещу ремонта е соросоиден

OFFNews 16 декември 2018 в 10:56 11167 7

Никога "Граф Игнатиев" не е бил толкова хубав. Сега има кампания срещу г-жа Фандъкова, която е може би една от най-добрите кметици. Те са забравили, че нямаше детски градини, тя направи над 60. Те са забравили, че улиците ни бяха отвратителни, както и "Граф Игнатиев" беше една отвратителна улица, заяви пред bTV председателят на парламентарната комисия по култура и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Същите тези хора, от които, вече смятам - не те да спасяват София, а държавата да се спаси от тях. Те са едни като навлеци, хора, които нищо не са направили. Дърво не са посадили. Вчерашни хлапета. Аз съм бил в строителни войски, все пак съм построил Правец. Не само знам как се строи...Тази акция да спре, защото е срамна, твърди бившият министър на културата.

Тези момченца ходят всяка плочка да снимат. Вижте, аз като строя моята къща 10% от новото строителство ще да е фира и ще го оправя. Те още не са го построили. Ходят всяка плочка да снимат. Е, разбира се, от 5000 плочки една ще бъде дефектна. Ще я сменят, каза Рашидов.

Ръчкането на този скандал идва от един и същ адрес. Мене - не се спряха да снимат всяка плочка и стъкълце на Ларгото, същите тези хора. Адресът е доста соросоиден: тези, които създадоха модата на протеста и сега вече от платени те станаха мода - безплатни. Да сте видяли някой с мотика и кирка отвънка, с оръдието на труда? Хубави плакати, написани, организирани. Но вече стана безплатно. Просто хората обичат да са видими на екрана, телевизорът много блазни всички, всички искат да са в телевизора, твърди депутатът от ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5300

5

квазимодо

16.12 2018 в 20:42

Браво на Веждичката. Най-сетне един интелектуалец , с чувство за красота и пропорций да се изкаже. А пуниш- ред нек да бяга на село при курника в който е роден, там ше му хареса разбира се.

6000

4

Punishman

16.12 2018 в 15:52

Мултъкът отново изпълзя от землянката ..!
Кажи си, Веждьо - с кво байтиМуй те държи за т*опките, че във всеки повод и без повод заставаш на амбразурата да браниш дебелия му г*ъз?!!!!!!????
"Графа" бил хубав ?!?!!?
Това виц ли е?
А, бе - кво станА с акулските перки ...??!?!?!?!!?!
Нещо ги били чупели "вандали????
Молоумниците, дето ги "измислиха" - ги чупи срамът им !!!!!!
Ами баняджийските плочки пред "Седмочислениците" - гледам родителят им пред централната администрация - дегизиран като клошар... Тъжен и той ...
Що тъй, бе Ивчо ...?
Кво хубу момче беше ...
И упражненията в АФ водеше готино ...?
Кво ти станА и на тебе ?
Парите на Мамона ли залюби ...?!!!!???
Прокрети да сте всите - анАтема!!!!
Веждю - и той барабарпетку с момцити..!
Сполай ти Вежде...
На онзи свет - с празни рЪце ...!!!!!

17156

3

aviatora

16.12 2018 в 12:40

Всички мутри и мултаци на бесилото на Граф Игнатиев!

7568

2

Tabadatko

16.12 2018 в 12:39

Рашидов е охлюв. Какво искуство, при толкова нисък човешки дух.

6000

1

gg2

16.12 2018 в 12:27

Този човек едно време скочи да се бие с полицай. За награда Първанов му осигури орден Стара Планина. От много години е във властта а ползите са само за него, за България никакви - дори нагло му се плащат с държавни пари изложбите с измисленото му "изкуство". Днес отново е на амбразурата и ползва думи на които не знае значението - соросоиден. Поредното доказателство че в България все още на власт са комунистите.