Радев: Управляващите да работят така, че да пълнят чекмеджетата на гражданите, а не да ги изсмукват

Политическата криза не е конфликт между премиер и президент, а сблъсък на народ с мафиотизираното управление

OFFNews 12 септември 2020 в 19:03 5795 3

Всяка власт трябва да води регулярен диалог с гражданите, не да ги залива с пропаганда за небивали успехи, заяви държавният глава Румен Радев по време на посещението си в Трявна, предаде бТВ.  

"Управляващите трябва да работят така, че да се пълнят чекмеджетата на гражданите, а не да ги изсмукват, за да пълнят своите", добави той. 

Радев каза още, че времето за диалог е изтекло. "Трябваше управляващите да покажат, че мислят за гражданите", категоричен е той. 

"Не приемам тази опорка, която цели да представи кризата като конфликт между президент и премиер. Това не е конфликт между две личности и сблъсък между две институции, това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление", заяви президентът.

Според него единственият изход от политическата криза е оставка веднага.

"Готов съм и съм длъжен да седна на една маса и с политически партии и общественици да говорим за бъдещето на България, но категорично след подаване на оставка. Това упорство в момента тласка България към безизходица", завърши Радев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

3

Sashkavas

12.09 2020 в 21:18

Чочлемето обединител пак се изходи - трябва да се пълнят неговите чекмеджета че Деса ще го тупа с празните такива по плешивата главина и ще дърпа ушетата.

6000

2

Работник

12.09 2020 в 20:18

Едни интелигентни млади протестиращи българи срещу един крадлив министър-председател и един "сляп" главен прокурор. Финалът предстои.

706

1

order

12.09 2020 в 20:12

Господари на ефира!!!!
Кои са протестиращите, за какво и за колко протестират?! .....
https://www.youtube.com/watch?v=h40KHO1Prjw&ab_channel=COOLFUN