Радев: Слушаме гузната истерия на Борисов, който съсипа българското здравеопазване

OFFNews Последна промяна на 04 ноември 2021 в 19:22 3593 1

Снимка пресцентър Президентство

Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите, заяви президентът Румен Радев по време на днешното му посещение в Добрич. 

"Бойко Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България. Чуваме истерията на човек, който се опитва да прехвърли своята отговорност върху другите, както винаги прави", каза Радев. 

"Служебното правителство прави всичко възможно да овладее здравната криза като осигури работоспособност на всички лечебни заведения, така че да преминем през това изпитание, без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот, от възможностите да упражняват своята професия и да имат доходи, без да прекъсваме производствените вериги и да разсипваме бизнеса", заяви още президентът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1580

1

Bace7

05.11 2021 в 04:13

Наблюдавам го фатмича как се пренапъва да "превзема" държавата, като уж било с цел да "премахне мафията във властта". В ситуацията с парламентарно безвластие и безкрайни бездарни служебни кабинети, държавата накрая ще се катурне като организъм с отслабнал имунитет, ще започнат да ни управляват маргинали, всякакъв род грантаджии, пеерази и джендъраци. Докато накрая последния от нас не изгаси лампите на летището.