Радев призова Борисов да се кандидатира за президент

OFFNews 27 септември 2021 в 10:49 4789 3

"Крайно време е Борисов да спре да използва своята партия като щит и да защити честта ѝ, като се кандидатира за президент", заяви Румен Радев, който днес присъства на откриването на новата академична година в МГУ.

Той допълни, че мисли, че това е редният ход.

Думите му са по повод изявлението на Бойко Борисов, който вчера съобщи, че ГЕРБ няма да обявяват името на кандидата си за президентските избори до последния момент, за да го предпазят от атаки.

Президентът коментира и поскъпването на цените на тока и последвалите искания за оставката на служебния министър на енергетиката Андрей Живков.

Според Радев служебното правителство е внесло "ред в хаоса в енергетиката, наследен от предишните управляващи". Президентът заяви още, че е заслуга именно на правителството, че цените на тока у нас са били едни от най-ниските в Европа.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    12182

    2

    sawall

    27.09 2021 в 11:23

    Ако Борисов стане президент, ГЕРБ потъва, защото те не могат да съществуват без него. Ако не го изберат - пълно унижение и край на кариерата му. Борисов не е толкова прост и няма да се кандидатира.

    ГЕРБ имат един шанс и той е да издигнат безупречен кандидат, но те нямат такива и затова го крият, да не му излязат ризите, и дори си го признават.
     
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх