Радев: Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога

OFFNews 26 септември 2020 в 12:42 4629 0

Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога. Той превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя, а знаете, че гузната съвест ражда параноя.

Това каза в Карнобат президентът Румен Радев, който е на посещение по повод празника на града, като коментира думите на Борисов за снимките от спалнята му. Аз съм готов и много пъти съм изяснил как коварно неговите хора (на президента Румен Радев - бел. ред.) ме сготвиха по едни много елементарен начин с една прекрасна госпожа, която дойде и нащрака в мое отсъствие, заяви Борисов при инспекция на магистрала "Хемус" край Буховци. 

Подкрепям всяка партия или движение, чийто приоритет е българският народ, а не партийният интерес. Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента, обясни държавният глава на въпрос дали подготвя свой политически проект.  

Той поздрави Корнелия Нинова за победата на прекия изборза председател на БСП. "Това само потвърди нейната последователност и непримиримост да работи така, че БСП да се утвърди като силна опозиция. Казвам го не като някакво пристрастие към една или друга партия, а защото е важно за България. Знаете, че без силна, обединена и конструктивна опозиция, всяка демокрация се разединява", допълни Радев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови