Радан Кънев след поклонението пред Живков: Защо този лявосектантски подход, другари?

OFFNews 31 май 2016 в 14:45 5349 18

Радан Кънев в парламента

Снимка БГНЕС/Любомир Спиров, архив

Лидерът на ДСБ Радан Кънев в пленарната зала на Народното събрание

Лидерът на ДСБ Радан Кънев изрази недвусмислено отношението си към вчерашното поклонение пред паметника на Тодор Живков от висши функционери на БСП - Корнелия Нинова и депутати от левицата.

По този повод десният лидер написа във Фейсбук:

"Преди два дни Нери Терзиева публикува разтърсващ спомен от дните, в които диктаторът Живков прогони стотици хиляди български граждани от родината. Акт, с който нанесе на обществото ни рани, които десетилетия не заздравяват и тровят единството на нацията ни.

Преди един ден, другарката Корнелия поднесе цветя на паметника на диктатора. И показа, че БСП вечно ще сипва сол в раните и ще разделя обществото. Напомни ни, че промяната в БСП, превръщането ù в разумна левица, не е възможна.

Остава само един въпрос - защо този лявосектантски подход, другари? Защо не поканихте и другите фенове на Живков? Борисов, Каракачанов, Бареков, Първанов?

Какво чудно помирение на власт и "опозиция" бихте спретнали под взора на сатрапа, който три пъти фалира родината си и два пъти опита да я хариже на чужда държава..."

Какво мислите за действията на лидера на левицата и депутати от БСП? Можете да изразите мнението си в анкетата на OFFNews.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

17

Red or Dead

31.05 2016 в 20:35

@16-Не бе пич, те са “европейци“, “толерантността“ е в кръвта им, те са изтъкани от нея, обичат ЛБГТ повече от себе си...:))))

А Раданът на демокрацията им е...знаме, помниш ли....крилатата фраза.....“Г.З ти си нашето знаме“........

Само стой та гледай сегичка кво ще стане.......

12205

16

The

31.05 2016 в 20:25

Толкова много педали ли има в този сайт, че имам повече минуси.Да го духат педалите.

13249

14

лекар

31.05 2016 в 20:14

рад****н
ан*с.

63994

13

Red or Dead

31.05 2016 в 19:09

““““...... как ще се наредите до борисов и джобните му гербари....“““““““““

Е, че и питаш, ми точно ще си е муцка сред тях.......божката трикчитУ нали веке трасира пътя с онуй...“ТРИКЧЕ“.....я виж какъв възход спретна, само за 2 годинки, от пернишкиЮт винкел да сватбичка на моренцетУ за има няма едни 200 000лв....бъАла го уВапала...:):):)

А нека не забравяме и пепи белиЮт снегорин, е той вече може да е минал и на ....морски пясък, казва ли ти някой, а пък смееш ли да питаш, той пепитУ нещо и зачезна напоследък, може да “инспектира“ някоя........клиника:)

13340

12

Blagodatka Dushanova

31.05 2016 в 17:57

Господин Кънев,това за феновете много ми хареса-борисов,каракачанов,бареков,първанов...До тук добре,но тогава за президентските избори как ще се наредите до борисов и джобните му гербари?И не смятате ли,че с такова обединение за общ кандидат президент,ще отблъснете почти всички истински десни хора?Може да сме малко,но не припознаваме този ДС фалшификат "герб" за дясна партия...Не ми се подхваща темата за предателите от сдс ,дбг...че ако я подхвана ме налягат доста черни мисли...

7506

11

'Един ден социализма, а в по далечен план КОМУНИЗМА ще се възвърнат и ще унищожат капиталистическият ред на зверовете- хищничеството'.

Боже Господи, ама това вече го бяхме постигнали!В пионерската организация и в Комсомола все това повтаряхме.
Какво се оплете, че трябва пак да чакаме?

63994

10

Red or Dead

31.05 2016 в 17:09

Води ни радинчо, води, към светли бъднини.....Бъди радан, винаги радан......