Quantcast

Радан Кънев: Не съм толкова добър артист като Борисов

OFFNews Последна промяна на 16 август 2014 в 16:17 5860 36

Радан Кънев

Отново има конкуренция вдясно, което е добре за десницата. Това заяви пред Нова телевизия бившият говорител на Реформаторския блок Радан Кънев.

Българските граждани искат голяма промяна, но почти никой не я предлага. Нито социолози, нито политически анализатори могат да кажат как ще се развият изборите, посочи Кънев.

На въпроса дали Реформаторският блок се е уговорил предварително с ГЕРБ за коалиция след изборите Кънев каза: „Борисов наистина е забележителен артист, така че от негова страна е възможно. Мен, който ме познава знае, че не съм толкова добър артист. Ако това беше театър, щях да работя в Народния театър. Това е много сериозен сблъсък за доверието на хората, много сериозна мъжка политическа борба и от това има нужда - от смели политически ходове, от смело състезание за доверието на хората“.

Все пак Кънев и Борисов били на едно мнение за това, че следващият премиер не трябва да ходи да се отчита в Банкя, Драгалевци или Бистрица.

Всички срещи както на премиера, така и на властта, и на бизнеса, които общуват помежду си, трябва да се състоят пред камерите там, където са сградите на властта, пред окото на публиката, категоричен е той.

Преди дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че изключва формирането на коалиция с Реформаторския блок, като посочи, че Реформаторите се отчитат пред „драгалевския вожд“.

По-рано днес пък зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира, че ГЕРБ все пак вижда Реформаторския блок като единствен възможен коалиционен партньор след изборите, като допълни, че конфронтацията през последните дни се дължи на това, че Реформаторите са поставили условие Борисов да не е премиер.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.08 2014 в 09:38

Какви десни са тия клоуни и смешници бре…кукли на конци.
За толкова време не чух да предлагат нито десни мерки, нито десни политики.Единственото, което чух от тия т.нар.“десни“ е пропаганда, спусната директно от американското посолство и изключително в американски интерес.Как пък не ви се отвориха кривите устенца да предложите нещо в БЪЛГАРСКИ интерес. До тук разбрахме, че сте против Белене и Южен поток, не защото са неизгодни за България, а защото американците имат интерес те да не се случат.Разбрахме, че подкрепяте хунтата в Украйна , избиваща собствения си народ, щото американците искат да сложат ръка на ресурсите в Украйна и за налели 5 милиарда долара за "демоклация".Разбрахме, че подкрепяте Уестингхаус, защото американците ще спечелят много на наш гръб, и че сте против ЮП, защото американците се гласят да сложат ръка на тръбите в Украйна.Разбрахме, че сте „за“ нелегални ислямски имигранти да влизат в страната неожграничено.Разбрахме, и че сте платени боклуци на американското посолство.Айде скрийте се.

18.08 2014 в 01:00

Ех, тези реаниматорчета и червените тролове как естествено се обединяват в името на "общия враг" Борисов... сладурчета еднакви, недоклатени... така както взаимно си пускате езици, май тайничко копнеете за дебелата генералска палка!

17.08 2014 в 19:48

И политик не си.

17.08 2014 в 17:24

Тодоров, марш да се обрежеш и помохамеданчиш! Тиквата търси мюсюлмани за зам. министри. Може да се вредиш!

17.08 2014 в 17:04

Кънев преследва една единствена цел - да отслаби ГЕРБ, за да може БСП и ДПС да се доближат по влияние до ГЕРБ и отново да вземат властта! Радан подкрепи БСП за бюджета! Без да предложи алтернатива! Той говори за тайни договорки между ГЕРБ и БСП, явно съдейки по себе си - той е в тайни договорки с комунистите! Димитър Бъчваров от ДСБ написа тази седмица за „икономическата“ „политика“ на Радан: "Политическите решения, възпрепятствали поправката на тежко сгрешения бюджет, ще доведат до задълбочаване на икономическата криза, бедността и безработицата в България. Те реабилитират проваленото управление на БСП и ДПС", "неглижирането на ключовия проблем с бюджета само заради подозрения в нечия сервилност, носи вреди, вместо ползи за избирателите ни", пише още Бъчваров. "Г-н Кънев не потърси моето мнение преди да окачестви позицията на ИС на РБ. Приемам това за знак, че той повече няма нужда от мнението ми като експерт и политик", "незнанието или неразбирането са лоша основа за "последователност", както и че не съществува колективна мъдрост на индивидуалната некомпетентност. Затова бих препоръчал сложните политически решения да се съобразяват с мненията, опиращи се на адекватен опит и експертиза." Вчера Бъчваров подаде оставка като ръководител на икономическия екип на ДСБ в знак на протест срещу опасната неграмотност и обществена вредност на Радан Кънев. Докато Танов беше шеф на митниците, всяка година растежът на приходите на АМ беше три пъти по-голям спрямо растежа на БВП, а през тази година на БСП и ДПС темпът му се срина тройно, въпреки че Танов им завеща много по-добра организация и оборудване спрямо това, което те му завещаха преди 5 години! Какво се е случвало в болните и крадливи мозъци на функционерите на БСП и ДПС, няма значение. Ваньо Танов всяка година вдигаше приходите на митниците със 7%, което не се е случвало В НИКОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!

17.08 2014 в 16:34

Ковчежникът е бивш към момента, когато става публично известен влогът от 48 000 лв на ДСБ в КТБ. Парите да депозирани два месеца след като Радан Кънев е избран за председател. Г-н Войнов прави логическия извод, че Радан Кънев трябва да е знаел за избора на банката и снема отговорността от себе си, признавайки че отдавна партията работи с тази банка. Това са фактите. Различни са от вашата интерпретация г-н Тодоров. Никой не е изгонен от ДСБ, най-малко г-н Войнов по причина, наличие на влог в КТБ. Доказателства за това, дали Радан е знаел няма. Има допускания на напусналия вече ковчежник. Освен това, никой друг не се извини за това, че парите му са подпирали банката на властта.

17.08 2014 в 16:04

Ковчежникът на Радан беше изгонен, защото си призна пред Нова тв, че лично Радан му е наредил да даде партийните пари на КТБ. Тръгна си и шефът на икономическия екип на ДСБ в знак на протест срещу опасната неграмотност и обществена вредност на Радан Кънев. Радан Кънев подкрепи с половин уста инициативата на президента за възможността на българите в чужбина да гласуват по интернет. Той застанаха на страната на БСП и ДПС! "Реформаторите“ говорят непоследователно, за да втвърдят малкия си електорат

17.08 2014 в 13:31

//Бойко Борисов е инженер по специалността"Противопожарна техника и безопасност" и има защитена научна степен доктор. Завършил е вишата полицийска школа в Симеоново и гимназия със златен медал//

- Щом вожда на команчите от милиционерското е с научна степен инженер не ми се мисли какви са команчите
- гимназия със златен медал - в гимназиите влизаха женчовците които все пак можеха да четат иначе -> трактористи "Бузема", а иначе отличниците влизаха в
елитните училища.
- в ШЗО-то отиваха на служба в повечето случай от елитните училища, и в никакъв случай от гимназии -> та като какъв точно е бил там Кратунчо?

17.08 2014 в 13:29

Ей, това герберугите живеете в някаква паралелна вселена, където Боко е честен, Цвъки е умен, а Фидоската кльощава! Комундрелите не били внесли до сега никакъв сигнал срещу Боко в цацаратурата! Ми как ще внесат, бе? Нали всичките мошеници от последните години са се хванали взаимно за топките и а някой е стиснал по-здраво, а се е разпаднала цялата калимера. То и на Цацаров топките му са някъде там в нечии шепи и ако пробва да направи нещо както трябва ще завърши кариерата си като кастрирано тенорче. Ако толкова много се интересувате и още не сте разбрали кой е ББ четете "Биволъ", бе будали! Американците го разбрали още преди десетина години, а вие все не разбрали!

17.08 2014 в 11:48

По самочувствие Радан може да се мери с Бареков- готов министър председател.Хубаво е да стане малко по скромен и да направи амбициите си малко по реалистични. Ще бъде героизъм ако мине 4%.