Радан Кънев: ГЕРБ реанимира БСП, за да управляват заедно в следващия парламент

OFFNews 12 май 2016 в 08:07 5750 20

Снимка БГНЕС

Борисов провали три управленски модела за година и половина и сега има нахалството да плаши с предсрочни избори. Сега му остава само един вариант - голяма коалиция с БСП, но те са прекалено слаби и ГЕРБ им правят изкуствено дишане, защото това е вариантът за управление в следващия парламент.

Това заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев в студиото на Нова тв тази сутрин на въпрос за избора на Корнелия Нинова на лидерския пост в Столетницата.

"Образът на Нинова като нещо ново и силно, което може да промени БСП, се гради от ГЕРБ и личните медии на ГЕРБ, които бяха на Пеевски, но понеже Борисов ни каза, че Пеевски си е тръгнал, трябва да са на Борисов, като им гледам редакционните политики.

Колкото СДС тръгна с Надежда Михайлова, толкова БСП ще тръгне с Корнелия Нинова. Тръгват към пропастта с 200 км в час. 

Размахването им като плашило е единствено в услуга на ГЕРБ, които винаги казват: "Ние нищо не правим, но ако не сме ние, ще дойдат комунистите". ГЕРБ живеят от плашилото БСП. Те доминират политиката от 10 години без нито един политически успех, без нито една реформа. Истинските проблеми се задълбочават - корупцията, в съдебната система. Те нямат нищо зад гърба си освен заплахата Путин и БСП", заяви Кънев.

ГЕРБ си измислят заплаха в лицето на другарката Нинова, но БСП не е заплаха за никого, нито ще станат, допълни той.

Оставката на Ивайло Калфин е дело на Бойко Борисов, а не на Първанов, каза още Кънев. Писнало му е да го рекетират, обясни лидерът на ДСБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

20

Red or Dead

12.05 2016 в 16:20

@Izalina, а добру ютро, ти или си “нова“ тук или все още имаш романтични илюзии, тук е като Храм на Р...А и Р...А, както виждаш и от предния ми коментар а и тук вече едва ли не трябва да използваме машината за декодиране на...“шифровани“ съобщения - “Енигма“ за да минем през иглените уши на “Цензора“!Имам дълбоки съмнения, че има специален админ който се грижи САМО за “медийната“ святост на башдемократите в матрЯлстан....абе демокрация по иврупейски ще да е туй, ама ние нали сме тъмни балкански субекти, явно не вдяваме....а и не забравяй служебната минусочукачка.....ами да не ти дреме, руската мечка като заиграе при съседите......ще дойде и при нас, а тогава и “минусите“ и админите....пошли на х.я..

10564

19

ultra-73

12.05 2016 в 15:23

#9 Само "за протокола", както казва тук една "много дясна" форумка, но Москов си се "отлюспи" сам, а Д. Митов, както и Пр. Прошков бяха кариеристично и доста силно обладани от "новата дясна" и бивша снаха, за тяхно съжаление, разбира се..........

29585

18

Izalina

12.05 2016 в 14:45

Като гледам настървението, с което се генерират червени палци в тая тема, почвам да се съмнявам в трезвата мисъл и убедения ви костовизъм. На подчинено, сляпо, номенклатурно, протоколно гласуване ми мяза, честно.
Айде излезте с ясна позиция какво не ви допада в коментарите като сте толкова агресивни.
Отново за протокола, за разлика от вас, мога да ви цитирам точка по точка цялата ПЛАТФОРМА НА ДСБ ЗА МОДЕРНА ДЕСНИЦА НА БЪЛГАРИТЕ - най-смисленото предизборно нещо, което зачетох в 2012та.
И ко от туй? Що не спечели убедително?
Поведението ви е несериозно и недостойно - затова и бледия успех в политическия живот напоследък.
РЕФОРМА ЗА РЕФОРМАТОРИТЕ ви трябва! - айде и аз да вляза в клишетата!

Готови! Старт! - 1; - 5; - 30; -1000 ... голямо важно! Сякаш ще промените нещо оттук. Тъжна история!

63994

16

Red or Dead

12.05 2016 в 13:03

Аз тук ако напиша ИСКРЕНО какво мисля, ще бъда цензуриран, затова ще кажа само, че Р...А е НЕПОРОЧНА....и от всяка пора на тялото и излизат директно словата божии с горещата финикийска подкрепа на Дидо ДЪнката(отскоро и ПАНАМСКИ).....

29585

15

Izalina

12.05 2016 в 12:21

ихаа, каква тъмммносиня хала е минала оттук :D :D :D

ама моля ви се бе колеги, мерете си приказките за мистър Кънев и сакън да не сте споменали кралят-слънце, че съвсем сме отвяти ;)

за протокола, по-убеждения съм много дясна, милост :D :D :D

17439

14

мнение от IP

12.05 2016 в 12:03

За съжаление влязохме отново в спиралата надолу - много приказки, никаква работа. Това се отнася за всички и с голямо съжаление казвам и за Радан Кънев. Има парламент. В него има депутати. Работата на всички е не да правят анализи кой какво прави и защо. На никого не му е грижа какво ще прави Нинова, Първанов, че и Борисов.Внасят се закони, обяснява се защо. Приемат се или не. От какво се плаши народа си е негова лична работа. Сценариите са работа на журналистите, ако някой иска да ги чете. Предпочитам вместо сценарий да видя разследване на връзките на Първанов с енергийното лоби на Русия например. Ама туй в България не се прави. Всичко е една мъгла.