Протести в Лондон, Париж, Мадрид, Копенхаген искат оставките на Борисов и Гешев

OFFNews 18 юли 2020 в 19:13 5343 3

Снимка Фейсбук/Отровното трио

Протестът в Лондон

Българи, живеещи в чужбина, излязоха на протести днес - в десетия ден от началота им с искания за оставките на премиера Бойко Борисов, третото му правителство и главния прокурор Иван Гешев.

Лондон, Париж, Мадрид, Копенхаген бяха сред градовете, в които сънародниците ни надигнаха глас с искания за оставки.

Те прибавят и още едно искане към основните две: дистанционно гласуване, което би им позволило да участват в изборите у нас, без да се налага да изминават огромни разстояния и да чакат часове наред пред малкото избирателни секции.

Наши сънародници в Барселона бяха планирали посещение до "къщата в Барселона" - имотът, свързан с разследване на пране на пари, водещо към българския премиер Бойко Борисов, според испански медии. Изисквания на властите, ограничаващи събиранията обаче осуетиха провеждането му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3810

3

Пенчо бре

19.07 2020 в 07:58

"...посещение до "къщата в Барселона""

Поклонение по светите места. Протестиращите българи от всички страни, включително и България, са много остроумни.
За разлика от тъпоумните обекти на протестите!

3000

2

SaraAsar

18.07 2020 в 20:05

Защо не давате информацията докрай? Искали да протестират и пред къщата в Барселона, но се отказали поради ограничителните мерки за събиране на големи групи хора. Там може, а? Там се спазват ограниченията, там се държат цивилизовано и отговорно, значи можело, щом се наложело, а тук най-безотговорно, погазвайки всякакви ограничения, вилнеят и се дерат с пълно гърло! Застъпниците на законност плюят върху същата тази законност и всички им пригласят - и президент, и партии, и медии, и щатската посланичка със странния поглед, и ЕК! Абсурд някакъв!

3811

1

Toni2019

18.07 2020 в 19:52

Браво българи! И най-важното нека се преборим с фалшификацията и мъртвите души оставили парламента без опозиция! Докато статуквото върти 2 основни социологически агенции по всички водещи медии и само си избира ЦИК и кметове ще е много трудно.

Направете си сами сметките сравнявайки данните от преброяването през 2009-та с това, което ни прадставя ЦИК предизборно имайки предвид, че вече България е на първо място в целия свят по измиране и ще видите шокиращо нещо - разиграват се около милион мъртви души на парламентарните избори, а социолозите ни внушават че изборът ни е между ГЕРБ и БСП.

Кой нормален би гласувал за едно от две БКП-та?
 
X

Да помогнем на украинските деца!