Протест на БОЕЦ, лидерът й обяви първи стъпки за гражданска революция

Готови сме за всякакви сценарии. Война е, смята лидерът Георги Георгиев

OFFNews 12 септември 2019 в 07:37 16043 2

Снимка Фейсбук на Георги Георгиев

Протест рещу единствения кандидат за нов главен прокурор Иван Гешев и за сваляне на правителството ще се проведе днес пред съдебните палати в София и страната, организатор е гражданско сдружение БОЕЦ. 

Преврат е, когато някакви скрити сили се опитват да свалят законното правителство в една държава.
БОЕЦ открито, публично и последователно искаме да отстраним мафията от властта, като първите стъпки в тази битка в момента считаме, че са оттегляне на кандидатурата на Гешев - кандидата на мафията за главен прокурор и сваляне под граждански натиск на мафиотското и нелегитимно правителство на Пеевски и Борисов. Това се нарича - Гражданска Революция!, обяви във фейсбук лидерът на сдружението Георги Георгиев. 

Началният час на недоволството днес е 15 ч., а призивът на организаторите е за блокада на храмовете на темида. 

Получен е сигнал за готвена ескалация на напрежението, когато е възможно протестите в столицата да прераснат и в по-сериозен конфликт, заяви вчера в парламента министърът на вътрешните работи Младен Маринов. 

Преди два дни, когато се проведе "Марш за право и свобода" срещу Гешев, Георгиев пусна пост в социалната мрежа до "всички бойци, приятели и съмишленици", в който предупреждава, че "предстоят арести и жестоки репресии. Способни са и на убийства". 

В текста пище още: 

Арестуват ли ме, не се плашете! Не се предавайте и не се отказвайте. Мен не могат да ме уплашат, пречупят, или спрат. Имате думата ми на боец. Моите белезници са техните белезници.
Защитете съпругата и децата ми. Силни са, но ще имат нужда от помощ и подкрепа. Защитете другите бойци и биволите! На всяка цена и със всички средства! Организирайте се в мрежата и излезте пред Министерски съвет! Там е заразата, която ни убива. Живеем в мафиотската и мутренска диктатура на Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев. Гражданите имаме свещеното право да се борим срещу това зло както решим! Отстраняването на Гешев и свалянето на мафиотското правителство на Пеевски и Борисов е най-важната битка на гражданите сега! Това е битката. Казвам го открито с ясното съзнание за последствията. 

БОЕЦ имаме ясен план, стъпка по стъпка как да преборим дебелите, как гражданите да си върнем държавата и да стратираме необратими реформи във всички най-важни сфери. Знаем точно какво искаме и как да го постигнем. С разум, смелост и сърце ще се преборим
След моят арест БОЕЦ ще продължи битката. За часове бойците ще се реорганизират и продължаваме. Готови сме за всякакви сценарии. Война е. 

Сред исканията на протеста е и приемане на закон за лустрацията.

Той е подкрепен във фейсбук и от Десислава Иванчева, която е кандидат за кмет на София, други кандидати, партии и организации не са призовали официално поддръжниците си да се включат в протеста. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

2

HristoSliven

12.09 2019 в 20:15

Е, ама то отдавна е ясно от къде им се "дърпат конците". В България има два основни свинекомплекса - единия е за свине от породата "КОЙ", а другия е за прасета от породата "БОЕЦ". Останалите, недохранени прасенца, от различни породи с красиви имена - ДБ, ДБГ, ДСБ (Интересно, всички започват с "Д", като ДС?!), както и леко закръглени и с не по-малко звучни имена - НФСБ, ВМРО, Атака, Воля...обикалят около оградите и с квичене опитват да се цамбурнат в копанката...! За копанката са се засилили и единични бройки от свинския вид, маркирани със странни печати....ММ, РР и .....които макар и с по-елегантни форми, все пак са от същия вид.
Та, така - няма загадка никаква, според мен.