Промените в София са видими и са към по-добро

OFFNews 17 септември 2020 в 10:51 2766 1

Снимка БГНЕС

Фейсбук профилът на премиера Бойко Борисов честити днешния голям християнски празник и поздрави имениците. 

Също така министър-председателят в социалната мрежа обясни и колко хубава е станала София през последните години с 48 километра метро, с множество нови булеварди и по-висок жизнен стандарт.

"Промените са видими и са към по-добро", категоричен е Борисов, чиято оставка вече 71-и ден искат масови протести, основно в столицата и големите градове.

От началото на гражданското недоволство в началото на юли министър-председателят определено избягва появата си на публични места в София. Изявите му са съсредоточени основно в нови епизоди на джипка сериала, обръщения и публикации в социалната мрежа.

Ето и цялата публикация на премиера във фейсбук:

Днес е големият християнски празник на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. Пожелавам на всички здраве, успехи и благополучие. Честито и на имениците.

Отбелязваме и Деня на град София. Радостен съм, че столицата продължава да се развива и да става все по-хубава и приветлива. През последните години градът се промени и модернизира – действащото метро вече е с дължина от 48 км, ремонтирани и изградени бяха множество ключови булеварди, жизненият стандарт се повиши. Промените са видими и са към по-добро.

Убеден съм, че развитието на инфраструктурата и условията за живот в София ще продължат с още по-бързи темпове. Стремим се да имаме една красива столица, която по нищо да не отстъпва на най-големите европейските градове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови