Продължаваме промяната подкрепи призива ''Нито глас за Пеевски''

OFFNews 29 октомври 2021 в 14:09 2934 2

Структурите на „Продължаваме промяната“ във Велико Търново и Благоевград се присъединиха към призива „Нито глас за Пеевски!“, отправен от съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов.

„Основна цел на „Продължаваме промяната“ е борбата със задкулисието, корупцията и олигархията. Водени от принципите за почтеност, компетентност и морал в политиката, не можем да допуснем хора, санкционирани по закона „Магнитски“, да представляват търновци в българския парламент. Велико Търново е символ на българщината и конституционализма. Заедно ще отстояваме тази роля и ще предотвратим превръщането на града в гнездо на задкулисието. Търново е новата столица на промяната!", написаха във фейсбук страницата си "Продължаваме промяната" - Велико Търново.

„Продължаваме Промяната“ - Благоевград попита: Помните ли какво означаваше „Цигарената фабрика“ за икономиката на Благоевградска област? - Огромно производство, високи заплати и работа за много съпътстващи бизнеси. Всички знаем КОЙ унищожи Булгартабак с активното съдействие на управляващите. Вместо да се срамуват от него, ДПС го направиха кандидат за народен представител… от Благоевград.

Вярваме, че Пиринска Македония може отново да има силна икономика. Ние знаем как да създадем условия за бизнес и инвестиции с висока добавена стойност. Но миналото не бива да се забравя, за да не се повтори пак“, призоваха от „Продължаваме Промяната“ – Благоевград.

„Вчера нашият добър приятел и съмишленик Владимир Милушев попита всички джумалии – Ще се спънем ли отново в Пеевски? Ние от листата на Продължаваме Промяната Благоевград подкрепяме инициативата на Демократична България във Велико Търново и Благоевград - #нитогласзапеевски. Няма да търпим повече подигравки. Нека покажем, че в нашата област живеят свободни и непримирими хора, заявява отборът на „Продължаваме Промяната“ в Благоевград във фейсбук страницата си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2005

2

centrino

30.10 2021 в 07:53

надявам се че е само подкрепа на ‘’призива” и накрая няма да си “”сътрудничат” в “оправянето” на държавата