'Продължаваме промяната' няма да подкрепи кабинет на ГЕРБ

Йорданка Веселинова 04 април 2023 в 18:13 7365 16

Архив

Снимка Продължаваме промяната

Асен Василев, Кирил Петков

"Продължаваме промяната" няма да подкрепи кабинет с мандат или участие на ГЕРБ, заявиха лидерите на партията Кирил Петков и Асен Василев пред медии.

Решението е взето на Националния съвет на партията, който обаче е дал мандат за разговори по политики с всички парламентарно представени партии, каза Василев.

Ясно обещахме на нашите гласоподаватели един нормален европейски живот, който включва честни и свободни избори, добави Кирил Петков.

По информация на OFFNews предстои заседание на органите на останалите партии в обединението, след което лидерите ще дадат официална пресконференция.

По-рано днес от пресцентъра на ГЕРБ съобщиха, че няма да коментират преди да излязат официалните резултати на ЦИК. Това трябва да се случи до четвъртък.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11462

16

dardorel

05.04 2023 в 08:16

Добро утро на всички съфорумци/ особено на ImBlack/ с едно парче на Rollinh stones :
https://www.youtube.com/watch?v=nVrdXUHvsF0&list=RDGMEMJQXQAmqrnmK1SEjY_rKBGA&start_radio=1&rv=O4irXQhgMqg

345

15

Джендо Джедев

05.04 2023 в 08:06

121 депутата,

Предлаганите от ГЕРБ "политики" са устен вятър, на който кълват не особено ориентирани хорица. Единствената политика, която ГЕРБ прилагат на практика, е налагане на ОПГ-модел и крадене. Остави се, холан, знаем си стоката!Политики... :D

3650

13

ImBlack

04.04 2023 в 22:35

@dardorel
Виж сега, аз съм един обикновен принципен "балък", не крада, не мамя, върша си съвестно работата, дори когато това означава, че ще се "прекарам" я с време, я с материали, като не мога нещо си плащам и съответно гласувам за такива, които считам за принципни "балъци". Селските тарикатлъци, корупцията, простотията, шуробаджанащината ме отвращават, гнус ме е, а ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН за мен са олицетворение на всичко това, на тях им дай "баница".
Какво превъзходство могат да имат едни принципни "балъци" като ПП-ДБ срещу изпечените тарикати по усвояване на еврофондове от ГЕРБ. Както беше казал Радой Ралин - "Откакто свят светува, мазното отгоре плува". Какво превъзходство? Дори да се опиташ да разбъркаш една гола вода с тлъста свинска мас, като тази с която Борисов е отраснал намазана на филия, пак същото ще стане. Несъвместимост, какво да се прави. Даже не е нужно да си учил квантова физика, за да ти е ясно.

345

12

Джендо Джедев

04.04 2023 в 22:23

Хм, чудна работа, джанъм! Нима има много хора с претенции за лидери, които говорят неща, в които не са убедени? А това какво ТРЯБВА да приемаш, решаваш самият ти (употребявам второ лице не имайки предвид теб конкретно). Май ще излезе вярна хипотезата за чувството за малоценност...

11462

11

dardorel

04.04 2023 в 22:19

Чувството идва оттам , че всичко казано от устата ЖП-ците трябва да приемаме като нещо неоспоримо,изключително интелигентно и не подлежащо на коментари. В случаите,когато аз съм си позволявал да се усъмня в това съм определян като ГРОБ-ар,гербопитек,чебурашка и т.н. За съжаление Джендо - и в тоите коментари тук.

345

10

Джендо Джедев

04.04 2023 в 22:09

dardorel,

Не зная защо ти се присънва това "чувство за превъзходство" от страна на ПП-ДБ и всички, които им симпатизират. Може би заради чувството за малоценност на електората на останалите? ;)

11462

9

dardorel

04.04 2023 в 22:03

ImBlack ,
Позволявам си да споделя,че чувството за превъзходство/поне интелектуално/ от страна на "жълтопаветните" не е добър съветник , етикетирането /ГЕРБ - ориенталско-евразийска - по тебе/ - също. Ако не бъркам БСП беше коалиционен партньор на ПП и ДБ , никога на ГЕРБ , но това може би трябва да го подмина великодушно. Обучавайте ни , показвайте ни превъзходство , но поне ни дайте възможност да го приемаме на малки порции , че иначе пресяда.

3650

8

ImBlack

04.04 2023 в 21:40

@dardorel
Първо ПП не са дясна партия и никога не са твърдяли, че са такава, по-скоро се определят като лявоцентристка, ДБ са дясноцентристка и двете заедно правят съвсем ясен център, също като ДПС, които също се определят за про-европвйска партия.
Отделно както казва Джони, нито ГЕРБ са десни, нито са европейска, нито БСП са леви и още по-малко европейска. ГЕРБ, БСП и ДПС са ориенталско евразйски партии, барабар с чалгаря са си лика прилика! Имат мнозинство дадено им от селяндури те - да си правят правителство!
Разни "жълтопаветници" не са им нужни!

11462

7

dardorel

04.04 2023 в 21:26

Johny , тогава излиза че ПП и БСП са лика-прилика! Това не го ли гледахме вече?!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика