Приказка от Христо Иванов за корупцията (видео)

ОFFNews 09 декември 2016 в 21:24 28764 11

Христо Иванов.

Днес в "Независим театър" в София се проведе среща, организирана от бившият правосъден министър Христо Иванов, Кристиан Таков и Мануела Малеева, на която присъстваха всички емблематични лица от десния спектър и летните протести от 2013 г.

На него Иванов разказа и приказка за корупцията, на която е бил личен свидетел:

Действието се развива в малък град в Централна България, където той бил на посещение по работа един ден. Сяда той да яде в ресторант, а по едно време сервитьорът идва до него с бутилка шампанско и казва, че е комплимент от господина в другия край на заведението, който би искал да се запознае с Иванов. 

Съгласил се бившият министър и поканил непознатия господин на масата си:

"Здравейте, много Ви харесвам и подкрепям реформата. - започнал мъжът и тръгнал да разказва своята история - Аз съм Митьо Моторчето и имам кариера за чакъл. Както знаете, при строежа на пътища се печели най-много от кражбите. Когато дойдоха ГЕРБ, казаха, че вече не мога да имам кариера за чакъл. Отидох при адвоката и му казах - "Добре, ще си платим на съдията. Той обаче ми отвърна - "Не, не си разбрал - ако не си от ГЕРБ, дори не можеш да си платиш на съдията".

Христо Иванов обясни пред събралото се множество, че положението у нас стига до такива крайности, че дори корупцията се трансформира в нова форма, непозната досега.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13604

11

In Trum we trust

12.12 2016 в 13:52

flyingchair обществен ресурс са фирми, активи, машини, земя, предприятия. Много обичам такива които се правят на ударени...

16193

6

SC

10.12 2016 в 10:41

Брех, много се е охранило това момче! Не беше такъв когато Баце го натири.

13604

5

In Trum we trust

10.12 2016 в 09:22

flyingchair той и такива като него и на теб ти дължат пари, защото получиха обществен ресурс собственост на всички българи безплатно и до ден днешен паразитират върху нас.

13507

4

Този младеж е истински политик - много добре разказва приказки.
Леко мутренски вид и е десен- идеален е!!!
 
X

Подкастът на OFFNews