Президентът връчва мандата на ИТН днес

Дадох време на партиите, но вместо диалог - атаки към служебните министри, обяви Румен Радев

OFFNews 30 юли 2021 в 09:08 4944 3

Президентът Румен Радев ще връчи проучвателния мандат за съставяне на правителство на "Има такъв народ" днес в 17.00 часа. 

Това обяви Радев в Плевен, който е в града, за да връчи дипломите и присвояване на първо офицерско звание на курсантите на Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“. 

Дадох време на партиите, но виждате, че конструктивният диалог се разпада. В тази ситуация, вместо диалог вие чувате атаки към служебните министри, които доскоро бяха увещавани да останат в редовния кабинет. България е изправена пред предизвикателства, които изискват час по-скоро да имаме редовно правителство и е време българите да узнаят кой е кандидатът за министър-председател и какви са истинските намерения на победителите в изборите", каза Радев. 

От Има такъв народ вече обявиха, че са готови със състава на предлаганото от тях правителство и ще го обяват, щом получат мандат от държавния глава. 

Днес ще видите личността на министър-председателя, обяви в кулоарите на парламента Станислав Балабанов от ИТН. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2602

3

Г-н Колев

30.07 2021 в 17:58

Да донесеш от десет кладенци вода за да компрометираш единствената доказано реформаторска сила в България е показателно за това Кой е уплашен от влизането на ДБГ в Парламента.

14469

2

случайно прочетох

30.07 2021 в 11:32

"Днес ще видите личността на министър-председателя, обяви в кулоарите на парламента Станислав Балабанов от ИТН. "

Вече видяхме един КАНДИДАТ, а този ще е втори КАНДИДАТ, а не министър-председател!
Все пак трябвя да бъде одобрен от парламента!
Така че, по-полека!

2000

1

запознат

30.07 2021 в 09:11

Както навремето псевдопатриотите и ДПС се бутаха, плащейки електората си едни с други, сега дабг и ДПС са скачени съдове, преструващи се че олигарсите зад тях са в някаква война.

Христо не иска съдебна реформа, защото ако такава бъде осъществена ще се изгуби смисълът на политическото му съществуване, а оттам - и сладката държавна пара, която дори и в момента засмуква през фонда Джереми. И той като ДПС печели повече от това да е трета-четвърта политическа сила която надава вой, отколкото да е такава с реална възможност за промяна.

Победата на ИТН сериозно му обърка плановете, и в момента господинът прави всичко необходимо да върне мутрите на власт, за да е техен антипод. Тъжно за младите софийски сектанти с фейсбук рамките, които смятат че гласоподавателите на ИТН са излъганите, а не те самите.