Президентът показа отрицателен PCR тест и обяви, че е жертва на активно мероприятие

OFFNews 20 октомври 2020 в 18:39 7664 7

Благодаря на моите доброжелатели в България, които дълбоко загрижени за моето здраве, за здравето на моите колеги президенти, за международни ми изяви, побързаха зад гърба ми да представят на Естония своята версия за контакт с COVID-19. За мен това е пример за активно мероприятие.

Това заяви президентът Румен Радев на летище "София", минути след като пристигна от Естония. По-рано днес президентът на Естония Керсти Калюлайд написа във Фейсбук, че Радев в бил в контакт с човек с коронавирус, преди да пристигне в страната. От прессекретариата не потвърдиха това, а съобщиха, че президентът няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат. 

Намирам се в чудесна физическа форма без никакви симптоми. На моите доброжелатели пожелавам същото, каза още Радев. 

"Противно на спекулациите нито аз, нито моята делегация, нито вие (журналистите - бел. ред.) сте били поставени под карантина в Естония", обясни той. 

По думите му от началото на кризата с COVID-19 той е в непрекъснат контакт с хиляди хора навсякъде по страната, но стриктно спазва всички здравни мерки: "Не съм имал проблем, нямам такъв и сега". 

Радев поясни, че за по-малко от седмица са му направени два PCR теста - миналия вторник, направен за посещението в Гърция и вчера, за да са "спокойни моите домакини в Естония". И двата теста са отрицателни, каза той и показа на журналистите отрицателните си резултати, след което си тръгна. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12392

7

мгергов

21.10 2020 в 13:51

Поредна жестока излагация от така наречения президент...

1894

6

Sashkavas

21.10 2020 в 11:17

До ордер - “ ИНСТРУМЕНТА на Президента”, хахаха. На чичлемето инструмента трябва с микроскоп да го търсиш, незнам дори и вирус ще го намери, виж Деса сигурно е доста по надарена от него там.

А кой на кого със или без сапун и вазелин ще се види през март/април, но ще има много болка и сълзи в умнокрасите очи.

20699

5

Новак

21.10 2020 в 07:23

Това с маските е стар номер - Тиквун може да го е учил някъде през 80-те в школата на МВР. Пускат нещо, което е безсмислено и трудно за изпълнение и след това обвиняват хората. Цялата им пропагандна машина (барабар с троловете отдолу) тръби, че за разпространението на COVID виновни са хората. Това, че няма контрол, че няма свестна комуникация, че има хаус в доболничната помощ - това не е важно, важното е, че хората са виновни.
Сега натопиха и Президента, за да е манджата още по-мазна. И веднага троловете им наскачаха. Тези идиоти май наистина искат да запалят гражданска война, а аз си мислех, че изцепките на Дончев и Рашидов са плод на моментно малоумие (при Рашидов не е моментно).

706

4

order

21.10 2020 в 04:22


Бай ТУЛУП скоро, че го бричат на сухо без сапун...дърпа дявола за опашката, катери се по ИНСТРУМЕНТА на Президента, а и на народа с тея маски и се цели да затваря пак целата кочина, но тоя път май ще хапне дръвцето вече и партизанстването нема да го спаси!!!!!!
ОСТАВКА на бай ТУЛУП и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори веднага!!!!

706

3

order

21.10 2020 в 04:19

Бай ТУЛУП скоро, че го бричат на сухо без сапун...дърпа дявола за опашката, катери се по ИНСТРУМЕНТА на Президента, а и на народа с тея маски и се цели да затваря пак целата кочина, но тоя път май ще хапне слънцето вече и партизанското нема да го спаси!!!!!!
ОСТАВКА на бай ТУЛУП и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори веднага!!!!

1894

2

Sashkavas

20.10 2020 в 20:36

И кво Естонците лъжат и в БГ лъжат, само чичлемето съединител* казва истина. Жалка картинка, която за съжаление вече я виждат и на вън - прави се на мъж с риск да предизвика международен скандал и биде изгоден като куче (абе да не обиждаме кучетата). В опит да се измъкне, предпочете да си признае, че Боко го е опраскал и му е набил един бебел ... не-акъл. Но тепърва ще го отнася, и от Боко и от Чери и от Шиши, и то без вазелин.

съединител - долен ляв педал

10372

1

elbarbudo

20.10 2020 в 20:25

Яно проекта триморие му е много на сърце, щом рискува с такъв резил. Русофилите-радевисти да му мислят...