Президентът: Импийчмънт ще напълни площадите и ще доведе до окончателен крах

OFFNews 06 февруари 2020 в 16:05 6566 4

Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите. Най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах. Това заяви днес президентът Румен Радев, цитиран от БГНЕС.

Преди няколко дни държавният глава обяви, че сваля доверието си от правителството, а днес на въпрос как ще работи с премиера и кабинета в бъдеще, Радев каза, че въпросът не е какво ще прави той.

„Въпросът е какво ще правим всички ние българите, ще си върнем ли закона, ще си върнем ли държавата, ще си върнем ли справедливостта, ще си върнем ли роднините зад граница”, коментира Радев.

Премиерът Бойко Борисов пък му отговори във вторник, че няма пресечка точка с него и нищо не губи от този акт.

"На кой премиер да вярвам? От предния ден или от вчера? Предния ден каза, че е свалил от декември доверието в мен. В своите самопризнания управляващите казват, че от три години водят война с мен, а вчера премиерът казва, че нищо подобно няма и работим прекрасно. На мен ми се струва, че живеем в държава на абсурдите", каза още Румен Радев.

Той обяви, че от самото начало, когато е искал да работи с правителството, са му отказвани и министри, и срещи, а когато снел доверието, му пратили министърът на икономиката за конфекция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13874

4

emanuilis

06.02 2020 в 18:32

И как точно ще „напълнят площадите" БСП, #МаяМа и „гусин" Президента?
Преди няколко дни имаше някакви „десетки", в негова „подкрепа".

15509

3

Бухльо

06.02 2020 в 17:44

И извинете за грешките - малки виртуални клавиатурки, автоматични редактори :)

15509

2

Бухльо

06.02 2020 в 17:43

Това за изборите и Тотев е вярно - оже би ще е следващата акция на Гешеф?
А това за пълненето на площадите - не ми се за редно струва президентът да реагира така. За снемането на доверието беше прав - има право на изявление, прави го. А и темите, които повдигна са си верни.
Да плаши с пълнене на площадите обаче, леко минава границата на добрия тон...

18551

1

Нострадамус

06.02 2020 в 16:43

Общият брой на недействителните бюлетини на избори 2019 за местна власт са 661 000. Това са хора, които са гласували против борисоФФ и ГЕРБ. Преди време кмета на Пловдив на инструктаж на кадрите на герб, участващи в избирателни секции, показа нагледно как една бюлетина, която не е за кандидат на герб, лесно може да стане НЕДЕЙСТВИТЕЛНА !