Премиерът скастри Домусчиев за поисканата оставка на Бъчварова

OFFNews 12 януари 2016 в 14:17 4778 4

Борисов Домусчиев
Борисов и Домусчиев са съперници в мачовете между "Бистришките тигри" и "Лудогорец"

След като горивата поевтиняха, бизнесът да свали цените на стоките, а не да дава съвети от Тайланд и от дълги почивки. Това каза преди минути премиерът Бойко Борисов в авиобаза "Граф Игнатиево" по повод на ултимативното писмо на работодателската организация КРИБ, в което шефът и Кирил Домусчиев поиска оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова във връзка с убийството на собственика на модна къща "Агресия" Александър Антов.

„Домусчиев забрави как се грижихме за неговото футболно хоби”, реагира Борисов видимо раздразнен. „Когато горивата паднаха драстично, защо не свалиха цените”, коментира още той.

"Бъчварова не разкрива убийства, а професионалистите, които работят по тях", каза министър-председателят. Той добави, че посещението на вицепремиера в Китай е било отлагано многократно досега, но в крайна сметка той е разписал за пътуването й там. 


"Във всички държави по света стават убийства и в сериала "Маями" ги има. Във Франция имаше терористични атаки и убийства, но там никой не поиска оставката на президент, премиер и министър", каза премиерът. 

Повече ме интересува кой е пребил старците от с. Голям Чердак, Пловдивско обяви премиерът и нареди до утре на обяд побойниците да бъдат разкрити, задържани и обвинени.

Няма да играя с ДПС, каза Борисов и увери, че никога не е играл с ДПС. „Каква е тази руска мина, която е настъпил Местан”, попита той и заяви, че в България в момента никой не защитава руските интереси. Според министър-председателя „всички медии са на т.нар олигарски. Единствените опозиционни медии са БНТ и БНР. Всеки олигарх си е направил я вестник, я телевизия, я сайт”, каза Борисов и подчерта, че собственикът  „си пише вътре каквото си иска”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!