ПП МИР откри предизборната си кампания с молебен и водосвет

OFFNews 07 март 2021 в 17:09 2700 0

ПП МИР откри днес предизборната си кампания с молебен и водосвет за здраве, успех и благополучие. На водосвета в столичния храм „Св. Вмчк. Георги Победоносец“ присъстваха председателят на партията Симеон Славчев, зам.-председателите на партията Георги Кардашев и Владислав Милев, членове на националното ръководство, водачи на листите, както членове и симпатизанти на МИР.

„Целта на ПП МИР е да стане парламентарно представена партия, като за нас властта не е самоцел, а средство за решаването на реалните проблеми на България и българския народ. Преди две години, когато учредихме партия МИР, я наричаха най-младата българска партия, а днес смело можем да кажем, че МИР е различната, моралната и етичната партия. Още от самото си създаване ПП МИР отстоява демократичните, моралните, семейните и християнските ценности и няма да позволим на никой да ги погазва. За огромно съжаление вече повече от 30 години в България успешно се прилага принципа – „разделяй и владей“ и за това една от основните мисии на МИР е да спрем това разделение на българското общество. Историята е доказала, че само когато българите сме единни успяваме да постигнем всяка наша обща и национална цел“, каза председателят на ПП МИР.

Той подчерта, че православието и вярата са съхранили България и българския народ през всички трудни векове и години и че днес повече от всякога българското общество се нуждае от обединение, защото според Славчев битката с мутрите и мафията, които са превзели българските институции няма да е лесна, а и се очертава доста продължителна.

"Една от целите на ПП МИР по време на предстоящата предизборна кампания е да спрем поредната подмята, която задкулисието, мутрите и мафията подготвят. Днес сме свидетели на уникален цинизъм в българското общество – политическите и икономическите мутри на прехода, които управляваха заедно с ГЕРБ и Бойко Борисов, да викат дръжте мутрите. Ние МИРяните няма да позволим повече подмяната в България да бъде облечена и маскирана като промяна. Ние няма да се приМИРим, а ще действаме както и до сега сме го правили и ще докажем, че в България има алтернатива на политическото статукво. ПП МИР налага нов модел на правене на политика чрез морал, ценности, експертност и професионализъм и доказателство за това са нашите листи. В тях са едни от най-добрите са едни от най-опитните и добри експерти във всички сфери". Това каза още лидерът на ПП МИР Симеон Славчев.

Той допълни, че в рамките на предизборната кампания ПП МИР ще представи проект на нов Обществен договор, който ще спре подготвяната от задкулисието и кукловодите поредна подмяна.

„Зад нас е България и наш дълг е не само заради нашите деца, но и заради общото ни бъдеще в Родината да върнем доверието, морала, вярата, надеждата, справедливостта и нормалността в държавата“, каза още Симеон Славчев и призова всички честни, мислещи и смели българи да застанат рамо до рамо и да поведат битка за по-добро бъдеще на Отечеството.

„Само обединен и мобилизиран народ, готов за битка за бъдещето си може да спре деградацията и да изведе България на пътя на развитието. ПП МИР определено счита, че само балансираното и едновременно действие на структуроопределящите принципи за свобода и справедливост в едно общество могат да решат този въпрос“, завърши Славчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови