ПП: Меморандумът с Gemcorp е прекратен отдавна

Опитът за такъв кух скандал е знак, че Борисов тласка страната към нови избори, категорични са от партията на Асен Василев и Кирил Петков

OFFNews 20 ноември 2022 в 17:55 2227 3

Кирил Петков и Асен Василев
Меморандумът с Джемкорп (Gemcorp) е прекратен отдавна и темата е затворена, без абсолютно никакви последствия за държавата, категорични са от Продължаваме промяната.

Меморандумът с Джемкорп (Gemcorp) е прекратен отдавна и темата е затворена, без абсолютно никакви последствия за държавата. Това се казва в позиция на Продължаваме промяната, разпространена от пресслужбата на партията.

По-рано днес ГЕРБ обяви на прифинг, че въпросното споразумение е в сила. От партията на Бойко Борисов заявиха, че ще бъде създадена временна парламентарна комисия за казуса с Gemcorp. По думите ѝ редовният кабинет на Кирил Петков е дал цялата българска енергетика на концесия на офшорна компания.

От ПП са категорични, че това не е така.

"Има истински важни за хората теми, по които партиите в Народното събрание трябва да работят. След скоростните промени в Изборния кодекс, днешният опит да се произведе скандал около куха тема, след което отново да се говори за хартиената бюлетина, е поредният знак, че Борисов тласка страната към нови предсрочни избори и вече се готви усилено за тях", заявяват от партията на Асен Василев и Кирил Петков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4038

2

Moirae

20.11 2022 в 22:24

След толкова издънки и кремълски слугинаж, ГЕРБ няма какво друго да предоложат освен компромати през влиянието, което имат в националните медии.

5827

1

pisnamiotmutri

20.11 2022 в 19:56

герберастията измества фокуса. Някой журналист защо не коментира факта, че цената на бензина е по-ниска от тази на дизела? Т.е. в момента доказано се краде