ПП издига Константин Бачийски за кмет на Бургас. Ивайло Мирчев: Имаме отличен кандидат - Димитър Найденов

OFFNews 06 август 2023 в 20:17 6170 2

Снимка

Националният съвет на "Продължаваме промяната" е определил Константин Бачийски за кандидат за кмет на предстоящите местни избори в Бургас в събота, съобщи изданието "Клуб Z". 

"Решаващи за избора се оказаха авторитетът и безупречната репутация на бургаския народен представител", съобщиха от бургаската структура на партията.

Константин Бачийски от своя страна обяви, че протяга ръка към всички бургазлии, които не само искат промени, но са "готови да ги предизвикват и да бъдат част от тях".

Той е депутат в 49-ото Народно събрание, както и в предходните два парламента - 48-ия и 47-ия. Бачийски е бивш общински съветник в морската столица и председател на „Средна европейска класа“ - партията, с която "Продължаваме промяната" се яви на първите си избори, когато още не бе регистрирана. От тогава Бачийски е водач на листата в Бургас.

През 2021 г. - при първият ЛГБТ Прайд в Бургас, Бачийски е сред организаторите и участва на "контрапротест" - "шествие на хетеросексуалните" в града, редом до представители на"Възраждане" и местни "патриотични" организации, припомня "Клуб Z".

Междувременно депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев написа в социалните мрежи, че Бачийски не е кандидатура на "Да, България", ДСБ, "Зелено движение", а само на "Продължаваме промяната".

"А имаме отличен кандидат - Димитър Найденов", заяви Мирчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

2

случайно прочетох

07.08 2023 в 12:40

Семейно положение? Деца? Зависимости?

1000

1

PaulPierce

06.08 2023 в 21:30

Няма какво да се карат, нито един от двамата няма да събере над 5%
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика