Поведе ли Георги Гергов хорото на червената опозиция (Снимки)

OFFNews 09 септември 2017 в 10:11 13893 5

Пловдивският бизнесмен Георги Гергов, който преди време бе разжалван от Изпълнителното бюро на БСП по настояване на лидера на Столетницата Корнелия Нинова след скандала ЦУМ-гейт, събра червени съмишленици в пловдивския си хотел Санкт Петербург, разкриват прелюбопитни снимки, публикувани на сайта no comment.

Според публикацията сбирката, която е започнала на 8 септември и е продължила до малките часове на 9 септември, била един вид "тийм билдинг" за вътрешната опозиция в Столетницата и да постави основите на фракция, която да се стреми към коалиционно управление между БСП и ГЕРБ.

Гергов вдигал настроението на тесен кръг съмишленици в хотела си и поел изцяло разходите за банкета и настаняването им. Замисълът бил Гергов ще провери на кого точно в партията може да разчита за сформиране на вътрешно опозиционно движение в БСП.

За лидер на отцепниците щял да бъде избран Атанас Мерджанов, твърди No Comment.

На снимките от сбирката в хотел Санкт Петербург се виждат Асен Гагаузов, Атанас Мержданов и бившият председател на партията Михаил Миков.

OFFNews се свърза с Михаил Миков за коментар по темата.

"Няма нищо вярно. Това са абсолютни инсинуации. Просто празнуваме 9-и септември, всичко останало са спекулации", заяви бившият председател на БСП пред медията ни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12047

5

Димитър Димитров

10.09 2017 в 01:01

БСП осребрява носталгията по младостта на онези които водеше уж към светло комунистическо бъдеще за да построи светлото капиталистическото настояще на избраните в тази зала и на много други . БСП е партия менте , като останалите в парламента защото само използва тежненията на своя електорат без никакво намерение да си изпълни обещанията . Нормално е не просто да се разпадне , а да изчезне от сцената . Крепят е само стадните инстинкти на сенилният и електорат .

21061

3

рамбо

09.09 2017 в 16:18

Гергов е червения пудел на Борисов, не случайно именно той е предлагал след изборите да се направи коалиция ГЕРБ-БСП. Останалите на сбирката просто са търсили повод да ядат и да пият на чужда сметка, сигурно след първата чашка са забравили и какво празнуват..
 
X

Подкастът на OFFNews