Quantcast

Последен ден на предизборната кампания

ОFFNews Последна промяна на 03 октомври 2014 в 09:18 917 3

Предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат на 5 октомври, приключва днес.

От полунощ тази вечер до края на изборния ден се забранява политическата агитация.

4 октомври, събота, е ден за размисъл.

Изборният ден в неделя ще започне в 6 часа. Имащите право на глас на тези избори са 6 875 199 души.

Вчера ЦИК реши, че студентите в първи курс и новоприетите магистри ще могат да гласуват без студентска книжка - само с удостоверение от университета, че продължават да учат в редовна форма. Всички останали студенти редовно обучение ще могат да гласуват срещу документ за самоличност и студентска книжка със заверка поне от изминалия семестър.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.10 2014 в 13:31

Шарил сий би! Теби кво тъ брига?
Кът наяш пари ши лапъш муи!
Кът си платиш можи и теби да ти гу турнат!
На пръву мясту! Деректно на плащадя прид сички!

03.10 2014 в 13:18

Имам едно питане към реформаторите. Какво търси добре охранения предприемач с бездушно изражение Гроздан Караджов на избираемото второ място в Реформаторската листа на 24 МИР ? Нищо лично, ала за да повярваме в каузата на РБ за извоюване на справдливост в нашето корумпирано общество, негово лице в парламента би следвало да бъдат необременени от досегашни управления млади и неподкупни идеалисти. Като например преодавателката по политология в Дания и председател на ДСБ-Средец Марта Георгиева, която заема 8 място в листата на РБ за 24 МИР и която си струва да маркираме с преференциален вот !

03.10 2014 в 13:17

Какво търси добре охранения предприемач с бездушно изражение Гроздан Караджов на избираемото второ място в Реформаторската листа на 24 МИР ? Нищо лично, ала за да повярваме в каузата на РБ за извоюване на справдливост в нашето корумпирано общество, негово лице в парламента би следвало да бъдат необременени от досегашни управления млади и неподкупни идеалисти. Като например преодавателката по политология в Дания и председател на ДСБ-Средец Марта Георгиева, която заема 8 място в листата на РБ за 24 МИР и която си струва да маркираме с преференциален вот !