Полицай до полицай на конгреса на ДПС, Карадайъ пристигна усмихнат (снимки)

Ружа Райчева 24 февруари 2024 в 10:43 6049 3

Мустафа Карадайъ пристига на конференцията

Снимка Ружа Райчева - OFFNews

Мустафа Карадайъ пристига на конференцията

Лидерът на ДПС в оставка Мустафа Карадайъ пристигна усмихнат на 11-ата Национална конференция на ДПС, на която ще се избере нов председател на партията. Полицейското присъствие е голямо, като включително на много места се виждат и служители на НСО. 

Днес над 900 делегати и над 600 гости от Турция и други европейски държави ще изберат нов председател на партията. Почетният лидер Ахмед Доган посочи председателят на парламентарната група Делян Пеевски и депутатът и бивш министър на околната среда Джевдет Чакъров, като се очаква двамата да бъде избрани заедно. 

Карадайъ вече пристигна, но засега Доган не се вижда. Засиленото полицейско присъствие обаче подсказва, че той ще дойде. 

На входа мерките за сигурност са като на летище - проверяват се личните вещи, сравняват се лични карти с пропуските.

Сред гостите има и представители на други парламентарни партии - Даниел Митов и Теменужка Петкова от ГЕРБ и Драгомир Стойнев от БСП

Присъстват също и председателят на БЗНС Димитър Петков, президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, както и ръководството на КНСБ, както и посланикът на Турция Айлин Секизкьок. 

ДПС ще променят устава на партията си, така че да може да изберат двама съпредседатели начело. Ще се реши дали и председателството на парламентарната група ще се раздели. 

Всички обичат Пеевски - делегатите го посрещнаха с мощни овации (видео)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

3

alfakentavur

24.02 2024 в 13:58

Тези вече и не се опитват да приличат на политическа партия. Абсолютни карикатури.

1005

2

ПР

24.02 2024 в 11:17

В края на 90-те години,имаше един звезден миг в битието на таз партия.Целият й ЦС беше в състав само от доносници/агенти и сътрудници на ДС,начело с Лидера,агент Сава.Няма по-успял проект на ЦК на БКП/БСП/ДС от тази корпоративна формация.Много жалко за десетките хиляди бг турци,всред които съм и живял в смесените региони у нас.Хал хабер си нямат тези чисти,честни и почтени хорица-електорат,за какво иде реч по върховете на ДПС.

4038

1

Moirae

24.02 2024 в 10:47

Симеоново пази като зеница.
 
X

Да помогнем на украинските деца!