Пленумът на БСП ще обяви, че сме против санкции срещу Русия, според Румен Гечев

OFFNews 27 февруари 2022 в 09:18 1704 1

Националният съвет на БСП ще проведе присъствено заседание на “Позитано 20” днес, очаква се социалистите да обявят официална позиция против санкциите срещу Русия. 

На пленума ще бъде обсъдена ситуацията с Украйна и левицата ще излезе с позиция. Нашата позиция е да кажем не на санкциите, тъй като те са неработещи и са във вреда на България, а са печеливши за някои богати страни, заяви Румен Гечев по Нова нюз. 

На пленума лидерът на партията Корнелия Нинова, която е и вицепремиер и министър на икономиката и индустрията в правителството на Кирил Петков, ще изнесе доклад. 

Ще бъде предоставена и информация за държавния бюджет за 2022 г., който бе приет в края на работната седмица от Народното събрание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1321

1

4rnor

27.02 2022 в 09:36

Ясно е, че ще ви спрат кранчето от изток, но все пак - то бива алчност, ама вие поне една капка срам и чисто човешка емпатия нямате ли?

Да, временно ще се наложи да жертваме определено ниво на комфорт и финансови средства, но понякога за да направиш 2 стъпки напред, трябва да направиш една стъпка назад.
 
X

Да помогнем на украинските деца!