Петков: Ръководството на БСП се занимава само с личното си оцеляване

OFFNews 03 февруари 2014 в 11:09 2698 2

Румен Петков

Ръководството на БСП, не е способно да се занимава с политика, а се занимава единствено със собственото си оцеляване, обяви Румен Петков, от който в събота партията сне доверие, в интервю за "Фокус".

„Аз лично съм поразен от факта, че ръководството на БСП, не е способно да се занимава с политика, а се занимава единствено със собственото си оцеляване, и собствената си визия за утре.

На Националния съвет се гледа ключов въпрос в дневния ред – енергийният сектор, който е изключително важен за всеки български гражданин, от социална гледна точка, от гледна точка на ценообразуването, от гледна точка на развитието на българската икономика, възможността България да развие и да запази позициите си на енергиен център(не само на Балканите но и в Европа).

Фактът, че подготвеният материал се раздава на хвърчащи листчета, и този въпрос не представлява никакъв интерес за Националния партиен съвет, и се минава на две - на три. Когато пред всички медии, знайни и незнайни членове на партийния съвет, излизат да коментират Румен Петков, Георги Първанов и всякакви други, то това е лош знак за Българската социалистическа партия”, коментира Петков.

Той обяви още, че е много притеснен от неспособността да се сформира политика на БСП. По думите му това е показател за неадекватност на ръководството, който показател ще проличи много ясно на предстоящите евроизбори, заяви Петков. 

Относно промяната в мнението на ръководството на БСП от това, че членовете на АБВ са се самоизключили до това да се снеме политическото доверие от тях, Румен Петков посочи: „Това е един хаос в мисленето на ръководството, в основата на който има много страх и много личностно усещане”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!