Пеевски отиде да протестира срещу премиера и Иво Прокопиев

OFFNews 22 юни 2022 в 18:23 3531 5

щрак
Пеевски с фен.

Санкционираният по закона Магнитски ДПС депутат Делян Пеевски се появи на протеста срещу правителството, който бе заявен от партия Възраждане и подкрепен от депесарите, които докараха много автобуси с "екскурзианти" до столицата.

Пеевски отдавна не се е появявал в парламента и затова бе интересно дали днес ще дойде за гласуването на оставката на кабинета Петков.

Както винаги, той не бе особено словоохотлив пред репортерите, които бяха изблъсквани от други депутати от партията му, за да може вталеният народен представител да мине напред.

"Винаги срещу мафията и Иво Прокопиев. Срещу премиера и Иво Прокопиев", бе една от малкото реплики на Пеевски към журналистите.

Протестиращите срещу правителството в основната си част бяха докарани с автобуси от всички краища на страната.

Днес "съвсем спонтанно" на същото място, където е протестът срещу управлението, в социалните мрежи "будни граждани" решиха да организират и протест срещу скъпите горива. Пак така - "също съвсем спонтанно", в него решиха да се включат и превозвачите на Магдалена Милтенова от Обединения транспортен бранш, които са в топла връзка с бившите управляващи от ГЕРБ и ДПС.

"Намалението на цените на горивата е едно от нашите основни искания, както за превозвачите, така и за всеки български гражданин. От наша страна със сигурност гражданите със сигурност ще имат пълна подкрепа на 22-ри за протеста, който са обявили срещу високите цени на горивата", каза Милтенова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-240

5

редовно четящ

22.06 2022 в 22:02

Пр@сето пак се е нагуцал!

-1495

3

zuIjin

22.06 2022 в 19:03

Паднаха маските на Израждане и ИТН.

1767

2

fiki

22.06 2022 в 18:36

честито на всички възродени, дано сте доволни

-480

1

Октим

22.06 2022 в 18:31

Значи и глиганът се оказва предател, след като протестира срещу мафията ...!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!