Пеевски: Ясно е, че отиваме на избори

Йорданка Веселинова 26 март 2024 в 10:38 957 2

Снимка БГНЕС/АНТОН СТАНКОВ

Делян Пеевски

"Мисля, че е ясно, че отиваме на избори", каза пред журналисти в Народното събрание санкционираният по глобалния закон "Магнитски" председател на ДПС Делян Пеевски. 

"Всичко друго, което се случва, е фарс и мъка. Нека да запазят достойнството си. Да отидем да видим какво доверие ще ни дадат хората", добави той.

Думите му са по повод вчерашното решение на ПГ на ПП-ДБ да опита да реализира кабинет с втория мандат, предлагайки на ГЕРБ Мария Габриел или друг "приемлив кандидат" да застане начело. Рано тази сутрин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли тази оферта.

"Г-н Борисов отхвърли втория мандат, аз отхвърлям третия, ако е при ДПС."

Пеевски добави, че имал "близост" както с ГЕРБ, така и с ПП-ДБ, с които девет месеца работили всеки ден заедно. По думите му най-смешното би било, ако на изборите започнат да се отричат един от друг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4038

2

Moirae

26.03 2024 в 12:23

Ясно е и, че Борисов го прави от гнусна привързаност към тях и техния модел.

345

1

Джендо Джедев

26.03 2024 в 11:41

"Всичко друго, което се случва, е фарс и мъка. Нека да запазят достойнството си. Да отидем да видим какво доверие ще ни дадат хората"

Така е, всяко нещо, до коесто се докоснеш, се превръща във фарс и мъка. А какво доверие ще дадат хората и на кого, е ясно:

Гербавите лелки и чичаци на хранилка при Боце + баратоците от маалите ще фърлат 22%, петоколонниците на Късопишков - 15-ина, вашите роби - 13-ина, соц-кретените на крушовишката биволичка - 8 (макс!). За лумпеняците на Славуца не е ясно дали ще успеят да я вкарат изобщо в Парламента. Нормални хора, които не са се вързали на помията дето я изляхте по ПП-ДБ - 17-18%.

Всичко това - при избирателна активност малко по-висока от температурата на летен ден. Останалата част от населението пак ще бере гъби, а после ще псува. Мила родна картинка!
 
X

Да помогнем на украинските деца!