Паси: Русия няма да се промени, няма хора

Би било грешка един същ човек да е премиер и външен министър, смята той

OFFNews 18 февруари 2024 в 18:01 3628 6

Соломон
Соломон Паси.

„Алексей Навални напусна една Русия, върна се в друга и умря в трета“ е един от коментарите, които обобщават смъртта на руския опозиционер. Пред Нова телевизия бившият външен министър Соломон Паси коментира убийството на, може би, събирателния образ на противниците на режима в Кремъл, помощта за Украйна и предстоящата ротация в кабинета Денков-Габриел.

„Не се учудвам от покъртителните кадри с арестите на хора, които се опитват да поднесат цветя на Навални. Това е Русия на Сталин. Смятам, че смъртта на Навални ще има последствия за Русия, но се съмнявам, че те ще променят политиката на страната“, каза той.

Бившият външен министър допълни, че в САЩ и в Европа има хора, който могат да сменят управляващите, но „такъв народ в Русия няма“.

„Колкото и дисиденти да се съберат в Русия, няма достатъчно критична маса, за да бъде променено нещо“, посочи той.

По негови думи „Западът трябва да се подготви за атака от Русия, защото тя иска да ни завладее.“ Паси каза, че подготовката може да се случи чрез въоръжаване. Той е на мнение, че през следващите десет години военното производство, включително и на дронове, ще претърпи бум.

Паси посочи, че е въпрос на време Русия да разположи ядрено оръжие в Космоса.

Соломон Паси коментира и споровете кой ще поеме поста на външен министър. Той е на мнение, че е грешка един и същи човек да съчетава функциите на премиер и външен министър.

Паси посочи, че Европейският съюз може да промени Съединените щати.

„Промяната в САЩ може да стане с отваряне на 50 европейски посолства в 50 американски щата с 50 програми за интегриране“, каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

500

6

781000

18.02 2024 в 23:20

"Руското общество и ръководство осъзнава жестокостта на грешката и понася пълна отговорност" - ама ти сериозно ли ? Ами като ще мечтаем, да добавим и иранското и севернокорейското ръководства, че и там има доста за осъзнаване.
Ще осъзнаят нещо само и единствено ако ги победи НАТО, с цената на истинска война - справка Хитлер и ВСВ.

4038

5

Moirae

18.02 2024 в 22:39

Единственото, което може да доведе до промяна на русия е победа на Украйна. Победа, след която руското общество и ръководство осъзнава жестокостта на грешката и понася пълна отговорност.

500

4

781000

18.02 2024 в 21:00

Ако е така, за огромно съжаление единственото решение е да се направи това, което се направи с Германия и Япония през ВСВ. И виждаме какви страни са те сега.
Но за съжаление, съотношението на силите срещу коалиция Китай-Иран-Русия-С. Корея не изглежда никак в наша полза. Особено че, ако те са готови на подобна война, ние далеч не сме.

400

3

демотиватор

18.02 2024 в 20:16

Трудно е само да се вземе на съответното ниво решението да се дезинтегрира Евразийщината.
"Бутни падащия!", бе казал Ницше (ジ) ✊

345

2

Джендо Джедев

18.02 2024 в 18:39

Народ в Рашка няма. Нито такъв, какъвто да смени тия дето се гаврят с него, нито друг. В Рашка има една маса от човекоподобни, които отдавна са дехуманизирани и лишени от каквито и да било човешки черти. Заедно с това, са превърнати в послушен добитък, който играе по свирката на всеки, който се докопа до Кремъл. Ако утре Батюшката им каже, че ще ги беси, единственият въпрос ще бъде дали са осигурени въжета или да си носят от вкъщи. :D

135

1

Far Rider

18.02 2024 в 18:13

Не понасям Паси, но съм съгласен, че няма кой да промени Русия. Както и, че Русия ще нападне Европа.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика