Първанов: Време е в България да управлява широка коалиция

OFFNews Последна промяна на 26 септември 2014 в 20:24 4934 10

Георги Първанов е категоричен, че широката коалиция е най-добрият възможен вариант за управлението след изборите.

За да бъде силна обаче, тази коалиция трябва да има подкрепата на поне 150 депутати в парламента, каза лидерът на АБВ пред bTV.

Той обаче заяви, че АБВ няма да участва в управление, подкрепено или с участието на ДПС.

Георги Първанов подчерта, че АБВ на тези избори е в конкуренция с БСП - в качеството си на последователна партия по отношение на лявата си политика, и е алтернатива на ГЕРБ.

ДКЕВР – тази партизирана комисия - няма вече моралната легитимност да вземе решение за увеличение на цената на тока десет дни преди изборите, каза още лидерът на АБВ.

Той е категоричен, че за целта е необходимо да се направи анализ, за да станат ясни причините за това – и обективни, и субективни. По тази причина АБВ ще предложи да се направи парламентарна анкетна комисия, която да направи достояние на потребителите на електрическа енергия документацията по въпроса.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.10 2014 в 14:16

Хайде без повече акъл от Бате Гоце, който бе кръстника на Тройната коалиция, първата де...И до днес такива широки коалиции са грешка, после няма виновни, кой бъркал в народната баница, кой не ял, никой не поема отговорност. Да крадат заедно и всеки да "лапа" от народната баница. Стига вече!!!

27.09 2014 в 17:48

Само да отбележа ,че и бОйко бОрисов иска широка коалиция...Агент Гоце и неговият ученик бОйко бОрисов...Когато бОрисов беше Главен секретар на МВР,всеки божи ден ходеше пеша до президенството при "агент Гоце" на спявка...големият "десен"политик и неговият ментор...

27.09 2014 в 13:31

Бившият двукратен президент и лидер на партия абеве пледира за коалиция между своя конкурент и своята алтернатива. Или нещо не разбрах?

27.09 2014 в 10:49

За най-широка коалиция отдавна проповядва бившият президент. Даже ако може без партии, всички заедно и той начело. Да бъде един малък балкански Путин е отколешна мечта на този другар. ( Виж анализа на Дайнов в "Моделът Станишев. Путинизацията на България"). Обаче, нисък му е хоризонтът, не вярваме да успее.

27.09 2014 в 09:54

Този е страшен наглец...н нищо чудно да са им заповядали, Господарите в сянка, да не се чудат еми да "крадат" докато могат, заедно.

Иначе на вс. ни е ясно, че до максимално 10год. ще се наложи да ги трпем на площадите. Др. оправия с ДС няма, това са ДОУНИ изроди, дето за пари ще продадат и майка си!

27.09 2014 в 06:49

Ооооо, Гоцка... Как е хавата в Сирищник, ходил ли си наскоро? Или от много политическо мишкуване не ти остава време да видиш жива ли е изобщо майка ти? За широка коалиция говориш, гледам. Та белким се урЕди местенце и за вас около тавата с баницата, нали? Че инак няма начин даже и през плет да погледнете власт и така и ще си изгниете. Както, впрочем, се и полага на един политически труп.

27.09 2014 в 02:14

Все едно чета Боцето........ Нещо много едновременно почнаха да го говорят това.....

27.09 2014 в 00:01

Само да попитам:
Тия,които са се провалили в управлението на...(каквото и да е),
не ги ли замеряха с лайна?

26.09 2014 в 22:51

Гоце, пак ли искаш тройна коалиция.
Да се краде като за трима.
Мръсен комунист-агент!!!!!!

26.09 2014 в 22:04

Тъкмо се колебаех, дали наистина не е добре да има такова нещо, но щом безродника Гоце Първанов го иска, значи не трябва да става, значи е схема за широка измама. Червените безродници могат само да крадат и да рушат, нищо друго.