Партията на Слави Трифонов се сдоби с държавен имот на бул. Витоша

Георги Ангелов 05 май 2022 в 20:45 9184 2

Снимка Google Maps

Партията на шумена Слави Трифонов „Има такъв народ" се сдоби с държавен имот. Правителството взе решение днес, че партията получава правото да ползва безвъзмездно имот - частна държавна собственост в гр. София. Имотът се намира на бул. „Витоша“ № 148, бл. 69 и представлява помещения, разположени на втория етаж в сградата, съобщиха от правителството. 

В същата сграда се намира Областна дирекция "Земеделие" - София град. 

Интересното е, че на същия адрес е и офисът на партия "Гергьовден" с почетен председател Любен Дилов –  Син , който в момента е депутат от ГЕРБ. В основата на "Гергьовден" е забранената партия “Народно движение Ку-ку” в което участва и Слави Трифонов, като един от участниците в едноименното студентско сатирично предаване. Трифонов има роля и в учредаването на "Гергьовден" преди да се скарат с Дилов и да развалят, и бизнес съдружието си.

Помещенията ще се използват за административните нужди на партията и се предоставят в изпълнение на чл. 31 от Закона за политическите партии за безвъзмездно предоставяне на имоти от държавата на партии, отговарящи на нормативно установените изисквания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2910

2

ivenco

06.05 2022 в 06:14

И като не влезнат никъде на сл. избори, как ще ги изгонят? ;)
 
X

Подкастът на OFFNews