Партия Волт не е следвала предварителен план при напускането на коалицията ИБГНИ

OFFNews 23 септември 2021 в 20:37 1557 2

"Просто съвпадение." Така основателят на "Волт" Настимир Ананиев коментира бързата промяна в позиционирането на партията - от напускането на коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме" до превръщането й в един от мандатоносителите на "Продължаваме промяната".

Ананиев уточни, че причината за напускането на коалицията е скандалът "500 К", както и поведението на Татяна Дончева, която преговаряше с БСП преди предишните парламентарни избори.

Той съобщи, че партия "Волт" е потърсила Петков и Василев, защото много ги харесвали. "Волт" са предложили да бъдат мандатоносител на политическия проект на бившите служебни министри.

Договорът за почтеност ще се отнася само за кандидатите за народни представители на "Продължаваме промяната", съобщи още Ананиев.

"Ако се наложи и аз ще го подпиша", каза той и добави, че ще се кандидатира за депутат, само ако бъде предложен от "Волт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

3

Atan

24.09 2021 в 14:20

В българската олитика продължава да се замества политическото с клеветническото/компроматно начало.
Така просто лица и партии се сменят, но политическите и всички останали проблеми не се решават. Средата е все ненормална. Нормална би била, ако всеки можеше свободно да работи, произвежда и продава, без да зависи от държава и групировки.
 
X

Да помогнем на украинските деца!